hmm keďže máš disc naformátovaný a fičí ti naňom windows tak to máš nejakú halušku len..Skús či ti ho pôjde otvoriť v Total Commanderi..Ale nemyslím že ho v tom zozname vybereš ale pôjdeš na ten disc cez total commander..
roman3338 napísal:trochu viac to popis kde ako kto ma vediet co
netrep
toy.. to ti robi len pri diskoch alebo aj pri zlozkach ???
ja som sa raz hral s moznostami zlozky a som si zmenim defaultnu akciu pre zlozku.. ze dvojklikom sa vsetko otvori vo winampe.. a ani za kkt som nevedel to vratit na povodnu kedze som nevedel akciu ktoru to ma vykonat aby sa otvorila... pomohlo obnovenie systemu
da sa to jednoducho cez regedit, spusti ho HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell mas tam akcie co ma robit, vymaz tie ktore nepotrebujes, nechaj tam napr len find
mal som tento problem asi 2 mesiace dozadu
mne zasa pri otvarani diskou pise takuto hlasku ale ten autorun som nenasiel takze to nim zrejme nebude,preco to mam zablokovane.pritom ked kliknem pravym klikom a dam polozku preskumat tak to de vpohode(mam xp profesional)
mam povolene zobrazovanie skrytych priecinkou ale nenasiel som tam nic napokon som dal PC preskenovat nejaky nicitelom virou(v ikone bol taky pavuk) ten ho nasiel aj dalsie tri viry tak to slape
dakujem vam za pomoc
toto je ten dr.vir http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=47721
mam podobny problem ako mal chlapik vyssie len mne pri kliknuti na diski spusti hladanie a nejak z toho co tu je popisane somnepochopil nic. aa som skvor taka lamka cize treba mi to podrobne krok po kroku.