takze potrebujem radu,teda ak ma niekto skusenosti: takze jedna sa o to,ze mi dneska padol mobil na zem a mam prasknuty display z vnutra,teda ked sa pozrem na obrazovku je cela biela,ale dovolat sa mi da.Moj mobil bol brany na pausal od t-mobile a je v zaruke este 9 mesiacov.Preto sa chcem opytat ci viete: ci bere t-mobile taketo reklamacie,alebo to musim dat opravit do opravy?
nikto ti nevezme takto mechanicky poskodeny tovar zo strany zakaznika jediny pripad kedy by ho zobrali, ked by navonok nebolo vidno poskodenie, ale pocas reklamacie by na to prisli a bud by ho neopravili alebo by ti dali opravu nahradit
poviem ti to takto, ked do mna naburas na krizovatke, bude to moja vina? nie, ale ked si zozenies druhe auto, alebo to rozbite opravis, soferovat mozes dalej. lebo s vodicakom nic nemas (ak ti ho flojdi nevezmu)
precitaj si zarucny list tam to bude tiez urcite napisane, na mechanicke poskodenie sa reklamacia nevztahuje, cize ti ho nezreklamuju lebo to bola tvoja chyba ze ti spadol, taka oprava stoji tak tisicku aj viac, zalezi vsak podla typu mobilu tak si ho bud oprav alebo hod do suflika a kup si iny
a neviem preco zakladas takyto topic do tejto temy...