Odblokovanie Telefonu

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Poseidon
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Poseidon »

Zdravim:)...chcel by som sa spytat ci by sa nejako nedal cez PC odblokovat mobilny telefon LG B 2100 ?? mohli by ste mi nieco poradit?? dakujeem

//autoeditácia príspevku ( 29 Sep 2008, 14:52 )
naozaj sa nik nenasiel kto by mi pomohol alebo poradil ako odblokovat telefon cez nejaky program v PC ...potreboval by som mobil odblokovat aj na inu siet
Jelko4
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jelko4 »

myslim si ze na odblokovanie nepotrebujes len program ale aj neake zariadenie(ber to ako len odhad)
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Kamarat si nedavno takto odblokoval sony ericsson K 530i, ale nie je to take jednoduche, tusim menil aj firmware alebo to nejako flashoval, neviem. A urcite na to staci program, ved ake zariadenie je specialne urcene na odblokovanie telefonu :) ?
Presnejsie neviem povedat, lebo som to sam nikdy nerobil, mozno by tu mal napisat niekto, kto sa tomu trochu venuje..
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Jaj odbornici odbornici , .... to niesom ani ja ale specialne zariadenie ? unlock-box, servisny kabel ... se sa da aj bez toho ale LG je urcite nieco ine na tu znacku je problem najst temu po slovensky ... Takze podla mana s tym bude trocha problem
Poseidon
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Poseidon »

takze nic by sa nenaslo??? jaa nesom vobec do toho odbornik ale by sa nejako nedalo odblokovat ako aj ostatne telefony??
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

za 200 ti to vsade urobia.. skus ceknut nejake fora, google..
Napísať odpoveď