BTW datum vydania 18 november, aj ked je to pisane v tom videu.. len pre info
Need for speed UNDERCOVER
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
neviem neviem... popravde sa na to tesim... (tak ako aj na pro street
) tak isto aj na Undercover... ale.. vyzera to tak, ze sa vratili naspät k Most Wanted... zase denne svetlo a podobne okolie.. teda jj su tam doky.. ale je to podobne.. a podobne ako Grid... zatial nic moc ukazane.. zas sa vratia policajti... snad to bude mat aspon paradny pribeh... grafika, tak ako rok co rok.. stale sa vylepsuje.. ale hratelnost hra hlavnu rolu... EA vyraba NFS uz skoro kazdy rok novy diel.. za chvilu z toho bude rocnik ako su sportove hry od EA...
-
AXO
Professional
Kód: Vybrať všetko
Mezi další prvky patří pro sérii charakteristické vlastní úpravy aut, věrohodný model poškození a realistická fyzika jízdních vlastností. hmm to mi pripomina stare dobre casy pred nfs pro street
len dufam ze to bude mat hratelnost aspon ako most wanted(neviem cim to je, ale v pro street mi pripadaju strasne neohrabane auta...)
-
reno23
Guru wannabe
pochybujem ze sa fyzikou vyrvna GRIDu. Pre info: Tvorcovia GRIDu upravili resp. vynovili engine z Coline McRae Rally DirtAXO napísal:Kód: Vybrať všetko
Mezi další prvky patří pro sérii charakteristické vlastní úpravy aut, věrohodný model poškození a realistická fyzika jízdních vlastností.
skusil by som najprv pockat co z toho vzide, az to vzide.. EA sa nam nejak meni, zo spolocnosti, ktora mi nemala nikdy moc co ponuknut, sa crta na obzore par velmi schopnych titulov, ktore jak keby k EA ani nepatrili. Tiez do noveho NFS nevkladam ziadne nadeje, sprasili toho az az, ale iskierka nadeje, ze prehodnotia svoj pristup k "novym" hram pod tou istou znackou, tam svieti. Poprosil by som, ked uz pohltili tolko sikovnych vyvojarov.
-
moosha
Darca
No jasne, fizel Na Mustangu GT, sak preco neClicK napísal:Tak mame tu Officialne oznamenie noveho NFS + nejake to infohttp://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28862&r=top
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Eru
Light Professional
chalan to zabil, radšej locknime tému lebo tu všetci kecáme voloviny
ale nie, najlepšie NFS pre mňa je jednoznašne NFS 5 (porsche). vela aut na výber, dobrá fyzika na tie časi, možnosť robiť skopičiny na skúšobnej trati (a nie zrovna lahké), model poškodenia a... Porsche
čo viac si priať.... a jazdiť na Autobahn s 944 cabrio alebo v alpách s vtedy ešte novou 911 naozaj malo svoje kúzlo 
Osobne som názoru že by EA malo vyrobiť novú verziu Porsche a vykašlať su už na ten ich tuning a filmové postavy a neviemčo ešte... chceme hrať poriadne autá a nie nejaký akčný film s pozlátenými rachotinami.
Čo sa týka tých novších častí tak si ma velmi získal Carbon vďaka driftu a závodom v kaňonoch a vďaka trojici Camaro SS, Charger, Hemi Cuda
ale nie, najlepšie NFS pre mňa je jednoznašne NFS 5 (porsche). vela aut na výber, dobrá fyzika na tie časi, možnosť robiť skopičiny na skúšobnej trati (a nie zrovna lahké), model poškodenia a... Porsche
Osobne som názoru že by EA malo vyrobiť novú verziu Porsche a vykašlať su už na ten ich tuning a filmové postavy a neviemčo ešte... chceme hrať poriadne autá a nie nejaký akčný film s pozlátenými rachotinami.
Čo sa týka tých novších častí tak si ma velmi získal Carbon vďaka driftu a závodom v kaňonoch a vďaka trojici Camaro SS, Charger, Hemi Cuda
-
Michaelo105
Light Professional
Aj pre mňa je ta naj (+ High stakes), ale ja by som si viac prial BMWEru napísal:chalan to zabil, radšej locknime tému lebo tu všetci kecáme voloviny![]()
ale nie, najlepšie NFS pre mňa je jednoznašne NFS 5 (porsche). vela aut na výber, dobrá fyzika na tie časi, možnosť robiť skopičiny na skúšobnej trati (a nie zrovna lahké), model poškodenia a... Porschečo viac si priať....
Unleasched. (osobný názor)
pre mna naj diel NFS U2-otvoreny svet/tuning najlepsi zo vsetkych dielov....pro street ma prekvapil tym ovladanim zmena dost velka aj sa mi to pacilo zvykol som nato i ked bez joisticku alebo volantu je to tazke hrtat ked ste daleko....UC podla mna bue rovnake ako MW. Carbon bol naj v driftoch si myslim tiez nieco nove a konecne realnejsie v driftoch. mali by to spravit ako U2 lenze viacej tuningu a viacej novych aut a vsetkych roznych znaciek a s ovela lepsou grafikou, ale pochybujem ze to zbuuchali za taky kratky cas na nejaku lepsiu uroven