Ahoj,chcem sa opytat chcem si kupit iPod nano 4GB 3G..chcem vediet aky mate na to nazor,ci je to dobra vecicka,ake su sluchatka co sa tyka kvality zvuku..a podstatnu vec sa chcem opytat ci si tam mozem pridat mp3 a video bez iTunes..Dakujem pekne
//autoeditácia príspevku ( 29 Sep 2008, 19:45 )
iba cez iTunes pridam mp3 ? nemozem vlastne tam pridat ci ako
mp3 pridas len cez iTunes ale podla toho co pises mas pomylene pojmy, pretoze iTunes je software ktory konvertuje mp3 do programu pre iPod, cize mozes si tam dat mp3 svoje ale len cez soft teda ziadne drag n drop
kvalita zvuku je pri iPodoch myslim taka priemerna, mzono mierne nadpriemerna, ja som si tuto hracku chcel tiez kedysi kupit, mal som uz prvu generaciu a chcel som nadviazat ale nakoniec som zakotvil pri prehravaci Creative Zen, je o dost lacnejsi pri vacsej pamati, ma slot na SD kartu a velmi dobru vydrz baterie a ponuka lepsie funkcie a neporovnatelne kvalitnejsi zvuk ako iPod, takze ak ti nejde len o image tak sa urcite poohliadni aj po inych veciach, sice iPodom urcite nic nepokazis, ale podla mna to nie je to najlepsie co mzoes za svoje prachy dostat
Takze, ja mam 8GB black, dam ti tu nieco roziahlejsie.
PLUSY: -dostacujuca kapacita -kompaktna velkost -nizka vaha -peckovy display, vysoke rozslisenie a svietivost -clicker ma vybornu citlivost, staci par minut a naucis sa s tym v pohode robit -tlacidlo hold-u je dobre umiestnene, velmi ucelne pri clickeri -prehlad v hudbe, filmoch,... -funkcia "Szukaj", vyuzil som viackrat -moznost zvolenia si poloziek, kt. sa zobrazuju v main a music menu (ja mam v main Muzyka, Wideo, Zdjecia, Gry, Ustawienia, Mieszaj utwory, Teraz odtwarzane [music, videos, pictures, games, settings, shufflesongs, now playing] a v music Cower Flow, Listy odtwarzania, Wykonawacy, Albumy, Utwory, Szukaj [CF, playlists, artists, albums, tracks, search])
MÍNUSY: -najviac nachuja zadna strana, osrat ju, fuj, najvacsia pcovina na svete -aj clicker ma svoje muchy -slubuju sice silnu vydrz baterie, ale zas az take uzasne to neni (je to robene [pri hudbe] tak, ze vydrzi sice tych 20h ale len ked vobec nesvieti display, pri filmoch zas na 40%brghtns) -sluchadla ziadna vyhra, no stokrat lepsie jak tie ostatne k inym mp3s -iTunes, no mne celkom vyhovuje, vam asi nie -troska to laguje ked mate na 80% a viac zaplnenu pamat