Nokia N95 vydrz baterie
Nokia N95 vydrz baterie
Ahojte,chcem sa opytat vlastnikov nokie n95 kolko im vydrzi bateria plne nabita ak prehravaju hudbu,fotenie,nahravanie videa.
-
qwerty-xyz
videl som taky maly privesok na kluce alebo opasok teda neviem mozno by sa to tam dalo priput a sli tam styri AAA baterky asi a dobijalo ti to telefon. Tak mozno s tymuplink napísal:No N95 je telefon ako sa patrito aby si k nej clovek dokupil vreckovu fuznu elektraren, alebo ju mal napojenu na dynamo na bicykli
tu ide o to ako to kto používa sú ludia ktorý to majú na volanie a teda na sms a podobne veci cca 1 deň napr-kamoš čo predáva mobily stale volá niekam
dalej le skupina ludí čo to má len tak na mp3 hranie sa využitie gyro a podobne cca 1,5 dna
dalej sú to ludia (zrejme deti čo im to kupia rodičia ako že z paušalu a teda maju v tom kredit no a majú to ako frajerinu tak to je cca 3 dni
dalej le skupina ludí čo to má len tak na mp3 hranie sa využitie gyro a podobne cca 1,5 dna
dalej sú to ludia (zrejme deti čo im to kupia rodičia ako že z paušalu a teda maju v tom kredit no a majú to ako frajerinu tak to je cca 3 dni
-
->slavo<-
Addict
počkaj počkaj možno maš pravdu , ale napr ked sa na telefone vypne použivanie 3G sieti tak telefon vydrži odost dlhšie odskušane .ob3l1x napísal:5-6 dni ?:D:D:D:D to ani display nezapina ?
vydrz n95 je cca 1 den ...
cca 2 dni pri beznom pouzivani ...
je možne ,že aj 4 a viac dni fakt. osobne som to testoval
a pri zapnutom 3G 2dni pri vypnutom 3G 3 a pol a potom neskor som to znovu testoval a 4 dni pohoda .
-
mikkimikki
Medium Professional
podla tohoto som si nastavil mobil a drzi mi tak max dva dni 
http://www.youtube.com/watch?v=0yv6YbAzJBw
ps. ludia nemate dajake aplikacie aj s navodom instalacie lebo som novy pouzivatel. Staci PM aby sme nespamovali
http://www.youtube.com/watch?v=0yv6YbAzJBw
ps. ludia nemate dajake aplikacie aj s navodom instalacie lebo som novy pouzivatel. Staci PM aby sme nespamovali