PRÁCA NA VRTNÝCH PLOŠINÁCH

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Y[o]G1
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

PRÁCA NA VRTNÝCH PLOŠINÁCH

Príspevok od používateľa Y[o]G1 »

Ahojte, ospravedlňujem sa, ak som zaradil zle tému...
poprípade, moderátori, dajte ju na správne miesto...ďakujem.

Chcel by som sa opýtať, že či máte niekto skúsenosti s prácou na vrtných plošinách v Dánsku, alebo severských krajinách (Švédsko, Fínsko, Nórsko).
Dostal som zaujímavú ponuku, tak by som rád vedel, či máte niekto nejaké skúsenosti...
ďakujem 8)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no osobne skusnosti nemam, ale vsade pocuvam, vidim a citam, ze je to sice dobre platena robota, ale zaroven aj jedna z najtazsich a jedna z najnebezpecnejsich :) :smt045
Y[o]G1
Light Expert
Light Expert

no vieš, s ťažkou robotou problém nemám, nikdy som sa jej nebál...
a nebezpečná??? to je uhoľ pohľadu...aj PYROTECHNIK má nebezpečnú robotu, ale vie, že pokiaľ ju robí svedomite, tak sa nemusí báť...

mne skôr nejde ani tak o tie peniaze (aj keď samozrejme som rád, že sú také aké sú) ale skôr o tie skúsenosti a zážitky... 8)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

skúseností a zážitkov budeš mať ddosť po prvom dni, je to vraj fakt riadna drina, ale za tie prachy-nechal by som sa nahovoriť. Každopádne, keď tam už budeš, dávaj si na seba pozor, lebo s tou nehodovosťou to tam býva fakt dosť drsné.
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

No aj ja som sa pred časom tým zaoberal, ale je prakticky nemožné sa tam dostať...
No otcov známi tam bol a povedal že nikdy viac, vraj tie peniaze nestoja za to zničené zdravie...
Tak nwm, ale tie prachy... :P
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

a hlavne to nie je ze po dvoch dnoch ides domov ked sa ti tam znepaci :?
Y[o]G1
Light Expert
Light Expert

Sepiroth ďakujem za obavy o moje zdravie :)

A Tempus7, ako som povedal, o peniaze tam nejde...a ničenie zdravia???
som robil 2 roky (len 2) asistenta stavbyvedúceho, a tam som skoro prišiel o zdravie, dostal som ASTMU....teraz robím v jednej architektonickej kancelárii v projekcii a sedím doma 14-16hodín za PC,a to mi ako moc zdravé tiež nepríde, takže asi tak :D

ono je to relatívne s tým zdravím...ja osobne si myslím, že tvrdá robota, pokiaľ sa vykonáva svedomito, nikomu ublížiť nemôže :roll:
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Toto poznáš ? Oil, Sweat and Rigs Občas si to pozriem, je to zaujímavé a určite sa tam veľa o tom dozvieš
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

heh no len robota na plosine sa neda porovnat so stavbou.. stavba je oproti tomu fest v pohode..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tempus7 napísal:Toto poznáš ? Oil, Sweat and Rigs Občas si to pozriem, je to zaujímavé a určite sa tam veľa o tom dozvieš
na tu relaciu som si hned spomenul, len ma nevedel napadnut nazov. minule tam mali mladeho chudeho chalana, nemal ani silu, stale nariekal a fnukal, ze kam sa to dostal :D ale ujali sa ho tam ti stari harcovnici, kuchar ho zacal vykrmovat, aby bol silak... :D to je zas fakt, ze ten kolektiv je silny, nedovolia to len tak lahko vzdat, lebo vedia ze retaz je tak silna, ako jej najslabsi clanok :)
Y[o]G1
Light Expert
Light Expert

brainwirm akože nechcel som to porovnávať s prácou na stavbe, tam som len poukázal na to ZDRAVIE....
a okrem toho to vôbec nebola fyzická práca, ale psychická :)

a k tej ťažkej práci, ako som spomínal, nemám s ňou žiadny problém, čo to mám už za sebou, a aj sa teším na tú plošinu
:roll:

jj...a tú reláciu poznám, som to pár krát aj videl
Bizarre
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Bizarre »

fuha... drzim palce, asi staci prekonat prvy mesiac (ako lahko sa to pise vsak :) ) a potom si uz telo zacne zvykat, ale ako bolo pisane hore, ak jednoducho precenis schopnosti, asi sa len tak lahko nebude dat s tym seknut.

Nechces si najprv vyskusat nejaku banu na pol roka?

Btw: kolko sa ca zaraba?
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Autor temy mam pocit ze si neuvedomujes o akej praci sa bavime a neberies ju dost seriozne. Po prvom dni prace by si zistil, ze ten vysoky plat je zasluzeny a chcel by si ist domov. A navyse ak si na obycajnej stavbe dostal astmu (btw som si isty ze 100% zdravotna sposobilost je jednou z podmienok prace na vrtnych plosinach) tak to asi znamena, ze si nachylny na nejake zdravotne problemy. To neber v zlom, ale sam som robil nejaky cas na stavbach, na jednej som dokonca den co den rezal Nobasil (sklennu vatu) rucnou pilkou a popritom som sa jej aj dost nadychal, ale som bez problemov. Napriek tomu by som sa na plosiny nikdy neodvazil ist. Dalsia vec co si povedal. Ze ti nejde o peniaze. Tak kvoli comu by si tam preboha chcel ist? O akych zazitkoch to hovoris? Ved tu sa nebavime o praci, v ktorej mas 8hodinovu pracovnu dobu, alebo 10 ako na stavbach ale dajme tomu 14 hodin roboty a potom si rad ked sa vyspis. Nehovoriac o tom, ze aj zijes bud konkretne na plosine alebo v nejakej low-cost ubytovni nikde na pobrezi takze fakt tam neuvidis nic. Kedysi velmi davno tu bola tema o vrtnych plosinach a opisoval to tam niekto komu tam robil znamy a vraj o rok zomrel na nasledky..
Y[o]G1
Light Expert
Light Expert

Vesper...nič proti tvojmu názoru, ale nemyslím si, že by som to nebral seriózne...
navyše na obyčajnej stavbe??? čo je to obyčajná stavba???
áno, mám náchylnosť na prach, ale beriem na to lieky a nič to nemá s mojou kondíciou a fyzickou silou...
robota je na 8hodinové zmeny...čo je celkom v poho 8)
neboj viem čo je to tvrdá robota...
okrem toho robíš 14dní a 14dní máš voľno...čo je celkom v poho aj na regeneráciu...
vieš je tam veľa pracovných pozícií a ani jedna nie je, že celých 8hodín sa naťahuješ sám s nejakou 100-150kg sviňou železnou po plošine :D
k tomu tvojmu LOW bývaniu...tak len tak pre zaujímavosť, na plošine máš na izbe TV, pripojenie na NET (stačí len NB 8)) a aj záchod a sprch.kút, ďalej je na plošine biliard, posilovňa, malé kino...tak asi tak...
cez voľno bývaš na pevnine v takom penzióne, čo sa u nás vyrovná asi 4*hotelu...všetok čas je voľný, môžeš kam chceš a kedy chceš...
a aké zážitky??? bol si niekedy v dánsku alebo nórsku???
ja nie, ale sú to nádherné krajiny, ktoré si veľmi rád pozriem...
rád sa zdokonalím v angličtine a naučím sa niečo nové...
takže nemyslím si, že len preto, že budem 8hodín denne 2 týždne pracovať, aj keď tvrdo, tak by som mal umrieť alebo prísť o ruku...
THAT'S ALL
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zamknuté