velmi dobra tema ja mam s tym tiez problem mam ten isty telefon a tiez tam neviem dotat ziadne hry ..bolo by dobre keby sa niekto do tejto temy zapojil a poradil nam ..dakujem
Tomáš666 napísal:Si magor, Yogi BR chcel od teba nejakú konkrétnu pomoc a keď nemáš záujem tak sa ani nezapájaj. Ty star.
Ked si chcel mal si mu odpovedat prvy. Ja som mu odpovedal na otazky, nechcel aby som mu hladal navod. Tebe ked mas problem s mobilom hladaju vsetci kamarati navody a ty len robis co ti povedia? Magor.
D!eSel_78 napísal:Ked si chcel mal si mu odpovedat prvy. Ja som mu odpovedal na otazky, nechcel aby som mu hladal navod. Tebe ked mas problem s mobilom hladaju vsetci kamarati navody a ty len robis co ti povedia? Magor.
Nauč sa čítať ty brainer, on chcel aby si mu zohnal návod.
dobre tak kabel si zozeniem a ty mi prosimta zozen ten komplikovany navod , nech sa mi ten kabel oplati aj kupovat
Ak si nepametáš na ten prví príspevok od vauxhallo si už odpoveda. Potom si ďalej viedol debatu s Yogim BR ktorí chcel od teba konkrétnu pomoc s postupom a ty si neurobil nič iné iba si ho doje*** že nie si jeho sekretárka, čo bolo podla môjho dosť ubohé, ale to už je jedno on chcel aby sme mu pomohli a nie aby sme sa hádali.
A pre budúcnosť keď sa budeš vyjadrovať k nejakému staršiemu príspevku tak použi tlačidlo Citovať.
Tomáš666 napísal:Ak si nepametáš na ten prví príspevok od vauxhallo si už odpoveda. Potom si ďalej viedol debatu s Yogim BR ktorí chcel od teba konkrétnu pomoc s postupom a ty si neurobil nič iné iba si ho doje*** že nie si jeho sekretárka, čo bolo podla môjho dosť ubohé, ale to už je jedno on chcel aby sme mu pomohli a nie aby sme sa hádali.
A pre budúcnosť keď sa budeš vyjadrovať k nejakému staršiemu príspevku tak použi tlačidlo Citovať.
Momentalne si ty ten co nepochopil moje prispevky. A predstav si ze viem pouzivat tlacidla, lenze som citoval tvoj prispevok a v nom je citacia mojho a preto to nezobrazilo. Ale to by ti muselo dopnut.
Mne nešlo o to tvoje prázdne okno aj keď editovať sa dá vždy. Ja som ti len chcel vysvetliť že keď sa vyjadruješ v tomto prípade k 1. príspevku tak hodiť to ako 9. príspevok a nepoužiť citáciu je nedomyslené, inak je ten príspevok vytrhnutí s kontextu. Tak komu tu musí dopnúť ???