hry v Samsungu help

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
vauxhall
Medium Expert
Medium Expert

hry v Samsungu help

Príspevok od používateľa vauxhall »

cafte mam telefon Samsung sgh x680 a za nic neviem prist na to ako tam nainstalujem nejaku java hru pls. poradte
ps - nemam nan usb kabel .....
Yogi_BR
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Yogi_BR »

velmi dobra tema ja mam s tym tiez problem mam ten isty telefon a tiez tam neviem dotat ziadne hry :cry: ..bolo by dobre keby sa niekto do tejto temy zapojil a poradil nam ..dakujem
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Jedine stiahnut v mobile cez WAP alebo nejakym komplikovanym sposobom (na nete su navody), ale potrebujete USB kabel.
Yogi_BR
Amateur
Amateur

D!eSel_78 napísal:Jedine stiahnut v mobile cez WAP alebo nejakym komplikovanym sposobom (na nete su navody), ale potrebujete USB kabel.
kabel bohuzial tiez nemam ..nevies ci by to neslo cez Bluetooth ?
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Yogi_BR napísal:kabel bohuzial tiez nemam ..nevies ci by to neslo cez Bluetooth ?
Nie, neslo
Yogi_BR
Amateur
Amateur

dobre tak kabel si zozeniem a ty mi prosimta zozen ten komplikovany navod , nech sa mi ten kabel oplati aj kupovat
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Yogi_BR napísal:dobre tak kabel si zozeniem a ty mi prosimta zozen ten komplikovany navod , nech sa mi ten kabel oplati aj kupovat
Preco by som mal? Co som ja tvoja sekretarka? Toto je neskutocne s tymi novacikmi, k tebe sa este nedostala zmienka o Google? :roll:
Tomáš666
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomáš666 »

D!eSel_78 napísal:Preco by som mal? Co som ja tvoja sekretarka? Toto je neskutocne s tymi novacikmi, k tebe sa este nedostala zmienka o Google? :roll:
Si magor, Yogi BR chcel od teba nejakú konkrétnu pomoc a keď nemáš záujem tak sa ani nezapájaj. :slap: Ty star.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tomáš666 napísal:Si magor, Yogi BR chcel od teba nejakú konkrétnu pomoc a keď nemáš záujem tak sa ani nezapájaj. :slap: Ty star.
Ked si chcel mal si mu odpovedat prvy. Ja som mu odpovedal na otazky, nechcel aby som mu hladal navod. Tebe ked mas problem s mobilom hladaju vsetci kamarati navody a ty len robis co ti povedia? Magor. :slap:
Tomáš666
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

D!eSel_78 napísal:Ked si chcel mal si mu odpovedat prvy. Ja som mu odpovedal na otazky, nechcel aby som mu hladal navod. Tebe ked mas problem s mobilom hladaju vsetci kamarati navody a ty len robis co ti povedia? Magor. :slap:
Nauč sa čítať ty brainer, on chcel aby si mu zohnal návod.:hehe:
dobre tak kabel si zozeniem a ty mi prosimta zozen ten komplikovany navod , nech sa mi ten kabel oplati aj kupovat
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

[quote="Tomáš666"][/quote]Hovorim o prvom prispevku - teda podstate temy, ty brainer :roll: :hehe:
Tomáš666
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Ak si nepametáš na ten prví príspevok od vauxhallo si už odpoveda. :) Potom si ďalej viedol debatu s Yogim BR ktorí chcel od teba konkrétnu pomoc s postupom a ty si neurobil nič iné iba si ho doje*** že nie si jeho sekretárka, čo bolo podla môjho dosť ubohé, ale to už je jedno on chcel aby sme mu pomohli a nie aby sme sa hádali.
A pre budúcnosť keď sa budeš vyjadrovať k nejakému staršiemu príspevku tak použi tlačidlo Citovať.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tomáš666 napísal:Ak si nepametáš na ten prví príspevok od vauxhallo si už odpoveda. :) Potom si ďalej viedol debatu s Yogim BR ktorí chcel od teba konkrétnu pomoc s postupom a ty si neurobil nič iné iba si ho doje*** že nie si jeho sekretárka, čo bolo podla môjho dosť ubohé, ale to už je jedno on chcel aby sme mu pomohli a nie aby sme sa hádali.
A pre budúcnosť keď sa budeš vyjadrovať k nejakému staršiemu príspevku tak použi tlačidlo Citovať.
Momentalne si ty ten co nepochopil moje prispevky. A predstav si ze viem pouzivat tlacidla, lenze som citoval tvoj prispevok a v nom je citacia mojho a preto to nezobrazilo. Ale to by ti muselo dopnut.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

www.samsung-tuning.ic.cz :) keď si nevieš rady :idea:
Tomáš666
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Mne nešlo o to tvoje prázdne okno aj keď editovať sa dá vždy. Ja som ti len chcel vysvetliť že keď sa vyjadruješ v tomto prípade k 1. príspevku tak hodiť to ako 9. príspevok a nepoužiť citáciu je nedomyslené, inak je ten príspevok vytrhnutí s kontextu. Tak komu tu musí dopnúť ???
Napísať odpoveď