Poteboval by som poradiť, či je možnosť zmeniť IP na africkú. Je jeden program ktorý kontroluje IP a vďaka tomu sa človek môže prihlásiť do nejakého turnaja ( cez ten program ) pokiaľ má danú ( v tomto prípade africkú ) IPčku. Takže pokaiľ ten program nezisí africku IP u používateľ, ten sa do turnaja nebude môcť zaregistrovať
je kopec stranok na nete so zoznamami proxy serverov, tam si vyberies nejaku africku krajinu a skusis... ale vela stastia, velka vacsina z tych proxy serverov asi nebude fungovat tu tu
vyuzijem prilezistost a spytam sa ci nemate nejaky freeware softik na zmenu IP? ale aj na dlhsiu dobu napr. par hodin ,,je jedno aka IP hlavne ze moja bude skryta, nieco take som mal ale zabudol som ako sa to vola.
FIKY napísal:vyuzijem prilezistost a spytam sa ci nemate nejaky freeware softik na zmenu IP? ale aj na dlhsiu dobu napr. par hodin ,,je jedno aka IP hlavne ze moja bude skryta, nieco take som mal ale zabudol som ako sa to vola.
Tu sa jedna o nieco taketo (screen1) - vtedy mi nieje povolená registrácia, aj keď v nastaveni profilu si uvediem napr. Namíbiu, čiže to musí filtrovať IP alebo niečo podobné. Pretože keď je nejaký turnaj len pre SVK/CZE vtedy možnosť registrácie mám ( príklad v screene2 ) Ale keďže toto je pre Afrických ľudí nemám tam ten button REGISTER NOW