Stiahnutie obsahu WWW

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
N96
Novice
Novice

Stiahnutie obsahu WWW

Príspevok od používateľa N96 »

Zdravicko. Viem ze podobne temy su iste aj tu, ale mozno je tato trochu ina. Potreboval by som stiahnut obsah celej www stranky, alebo len urcitych podadresarov. Konkretne ide napr. o stranku zedge.net. Ide mi hlavne o subory ktore su tam (temy na mobily, ringtony a tak). Kto by vedel ako na to, ako to stiahnut naraz a nie po jednom, napiste. Iste sa to hodi aj inym userom. Dik.
gwixt
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gwixt »

su na to programy .... napr teleport pro
N96
Novice
Novice

gwixt napísal:su na to programy .... napr teleport pro
Skusal som aj ten, ale stiahol mi len obsah www, len obrazky a html filesy, ale nestiahol to co treba, tie *.nth a *.sis subory.
gwixt
Addict
Addict

nie som si isty, ale teleport stahuje asi len to na co najde odkaz na danej stranke ... je otazne ako by mohol stiahnut nieco na co nema odkaz
N96
Novice
Novice

gwixt napísal:nie som si isty, ale teleport stahuje asi len to na co najde odkaz na danej stranke ... je otazne ako by mohol stiahnut nieco na co nema odkaz
Ved to, tie temy maju odkazy, ale nestiahne ich. skusal som kopu nastaveni v nom. Odkazy na ne stiahne, ale to je vsetko. Len odkazy ale nie ciele odkazov (tie temy napr.). A presne to potrebujem sakra
gwixt
Addict
Addict

lenze na tej stranke nenajdes odkaz priamo na subor .nth ...
je tam nieco ako h**p://www.zedge.net/download-to-pc/1503676/

zrejme preto ti to nedokaze stiahnut
N96
Novice
Novice

gwixt napísal:lenze na tej stranke nenajdes odkaz priamo na subor .nth ...
je tam nieco ako h**p://www.zedge.net/download-to-pc/1503676/

zrejme preto ti to nedokaze stiahnut
hej, nieco na tom bude. len zle je aj to, ze ani listovat adresar sa neda. keby existovalo nieco na to ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Da sa nastavit z akych stranok ma tahat, ze ci len z tej, ktoru zadavas, alebo aj z ostatnych kde mieria odkazy, subdomen, je to vsetko len o nastaveni. Skusit mozes este program Offline Explorer, ten je tiez sikovny, ale aj tu sa treba pohrat s nastaveniami. Lenze ak na tych strankach je download cez JavaScript, Captcha a podobne, tak to zrejme nestiahne.
N96
Novice
Novice

hojko napísal:Da sa nastavit z akych stranok ma tahat, ze ci len z tej, ktoru zadavas, alebo aj z ostatnych kde mieria odkazy, subdomen, je to vsetko len o nastaveni. Skusit mozes este program Offline Explorer, ten je tiez sikovny, ale aj tu sa treba pohrat s nastaveniami. Lenze ak na tych strankach je download cez JavaScript, Captcha a podobne, tak to zrejme nestiahne.
Hojko: dik, ten soft skusim. ale ked ti mam pravdu povedat, tak tam DN cez javu neni tusim. Do SS ti posielam odkazy, skus sa na to mrknut, ak by si mi vedel poradit potom, budem veeeelmi vdacny. Zatiiim
Napísať odpoveď