Akou témou by som vás vedela zaujať?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
prave som z netu postahoval dost kontroverzne obrazky, take "na zaludok". Dopravne a vlakove nestastia a fotky charakteru ake som sem uz dal. No a neviem ci bude vhodne nechavat kolovat taketo obrazky. Totiz je tu jedna udalost ktora by moj prejav mohla zaviest do morbidnosti. Pred dvomi rokmi nam vlak zrazil spoluziacku a ked som videl niektore baby na tom pohrebe...no neviem, myslim ze by sa to v nich mohlo nejako znova obnovit spomienky a tak a v suvislosti s tak nechutnymi obrazkami....no sak viete si prestavit...viem ze treba sokovat a zaujat, ale na sexualne temy som moc neni a zaujat mojich spoluziakov je naozaj problem. Co vy na to, je to vhodne? 
edit: este ma napadlo ze by asi bolo lepsie vylucit vlakove nestastia a venovat sa len dopravnym nehodam + upozornenie ze fotky niesu vhodne pre slabsie povahy a pozeraju si ich na vlastnu zodpovednost (aj ked osobne si myslim ze si tie fotky kazdy pozrie uz len pre to upozornenie, clovek je totiz velmi zvedavy a zakazane ovocie chuti najlepsie)
edit: este ma napadlo ze by asi bolo lepsie vylucit vlakove nestastia a venovat sa len dopravnym nehodam + upozornenie ze fotky niesu vhodne pre slabsie povahy a pozeraju si ich na vlastnu zodpovednost (aj ked osobne si myslim ze si tie fotky kazdy pozrie uz len pre to upozornenie, clovek je totiz velmi zvedavy a zakazane ovocie chuti najlepsie)
-
weronyka
Light Star
No ďakujem vám krááásne za cenné nápady. To s tými autonehodami nie je zlé, ale takú tému už u nás má jedna baba.
Napokon som sa rozhodla opísať vzácnosť každého človeka, ako svojimi činmi ovplyvňuje ľudské životy. Skúsim to podať prostredníctvom osobností, ktoré mnohokrát aj čírou náhodou spravili skutok, ktorý dodnes ovplyvňuje naše životy, t. j. nejakých vedcov, ale aj úplne neznámych ľudkov, čo ani netušia, čo robia pre súčasnosť. Je to ťažké vysvetliť, no v hlave už mám akú takú predstavu. Nechcem sa zapodievať ich životmi, len letmo naznačiť ich významné postavenie v spoločnosti. Takže asi tak.

Napokon som sa rozhodla opísať vzácnosť každého človeka, ako svojimi činmi ovplyvňuje ľudské životy. Skúsim to podať prostredníctvom osobností, ktoré mnohokrát aj čírou náhodou spravili skutok, ktorý dodnes ovplyvňuje naše životy, t. j. nejakých vedcov, ale aj úplne neznámych ľudkov, čo ani netušia, čo robia pre súčasnosť. Je to ťažké vysvetliť, no v hlave už mám akú takú predstavu. Nechcem sa zapodievať ich životmi, len letmo naznačiť ich významné postavenie v spoločnosti. Takže asi tak.
-
weronyka
Light Star
áno, dalo by sa o tom písať habadej, a už aj nejaké pikošky sú dávno objasnené... teraz ma napadá, že som raz videla dokument, kde bolo "vysvetlené", že pád dvojičiek už dávno predpovedal nejaký prorok... bolo to zaujímavo spracované, človek bol pri pozeraní v pomykove, či uveriť, alebo nie...Lub0$ napísal:Uz asi neskoro, ale ja osobne by som rozoberal 11. september 2001.
Staci si pozriet Zeitgeist, a hned mas plny rukav faktov a skutocnosti.....sice zalezi aj od toho ako si clovek vytvori svoj vlastny nazor.
Inac Good Luck