Cradle of Filth

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Co si myslite o tejto skupine?

Su paradny
14
29%
Nic moc
8
16%
Su nemozny
13
27%
Tuto skupinu vobec nepoznam
14
29%

Celkom hlasov: 49

System99
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Cradle of Filth

Príspevok od používateľa System99 »

Podla mna su uplne good tento novy album im vysiel a je dobry..... :twisted: co si myslite o nich vy ??? 8)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Cim to asi bude ze som o tejto formacii este nikdy nepocul? :roll:
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

su nemozny no... :)
noldor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa noldor »

podla tvojho avaratu usudzujem, ze ide asi o heavy metal. napokon, ved aj tvoj nick, System co-to napoveda o co ide. tuto skupinu vobec nepoznam. tak povypravaj co su zac, co hraju, kolko hraju, odkial su, kolko ich je...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

juro145 napísal:podla tvojho avaratu usudzujem, ze ide asi o heavy metal. napokon, ved aj tvoj nick, System co-to napoveda o co ide. tuto skupinu vobec nepoznam. tak povypravaj co su zac, co hraju, kolko hraju, odkial su, kolko ich je...
velka britania sa mi zda.death metal hraju.alebo balck?kazdy vravi inac.su uz dost komercny no aj tak sa mi celkom pacia.jlavne maksie pesnicky napriklad nympheramine alebo ghost in the fog.na moj vkus prili stvrdy ale inac fajn
vandal666
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vandal666 »

= atmosfericky black metal (komercny)
= najlepsie albumy Principle Of Evil Made Flesh, Midian, Bitter Suites To Succubi

kym som bol mladsi tak som ich zral, ale s vekom ma uz presli, takisto aj kazdy koho som poznal a ich pocuval tak vekom ich preslo a pozorujem aj ze -nastrocny hlavne zeru ich image
=najnovsie albumy sa mi zdaju prilis makke, spevaka som pocul nazivo spievat (DVDcko) tak ma presla chut uz celkom....

Namiesto COF odporucam radsej Dimmu Borgir :P
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

ked som s tvrdsou hudbou zacinal tak ma ako skoro kazdeho zaciatocnika chytili najprv rychlo opocuvatelne veci ako Cradle of Filth alebo Dimmu Borgir a vtedy som si myslel ze ake to je len strasne dokonale a s odstupom casu mozem zhodnotit ze toto je riadny shit... a kazdym albumom sa to iba zhorsuje... podla mna svoj vrchol dosiahli doskou Dusk and her embrace... a samostatna kapitola je ten ich hard image... boli sice jednymi z tych ktori s tymito malovaniami po ksichtoch zacali ale to co predvadzaju v poslednej dobe je vrchol trapnosti... vacsinu kapiel totiz vekom prejde maniere z mladosti ale tito pani si na tom viditelne stavaju a beru to ako povolanie ze proste sa musia malovat... :roll:
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

album midian mi pride dokonale a hlavne intro, to by som si nechal zahrat aj na pohrbe ...
System99
Medium Expert
Medium Expert

pinacolada napísal:velka britania sa mi zda.death metal hraju.alebo balck?kazdy vravi inac.su uz dost komercny no aj tak sa mi celkom pacia.jlavne maksie pesnicky napriklad nympheramine alebo ghost in the fog.na moj vkus prili stvrdy ale inac fajn
No jasne su z Velkej britanii ja tu teraz byvam tak idem na koncert do londyna tak sa uz tesim....a tento novy album sa ti nepaci podla mna tam maju dost maksich pesniciek... Thornography sa mi s albumov paci najviac a tak aak xcete zistit viac tak sa pozrite na www.cradleoffilth.com :wink: A este pre zaujimavost koncertovali aj na slovensku tento rok na topvar rock feste ako nahrada za Korn...COF mam rad ale podla mna to nebolo fer dat taku nahradu za Korn :x
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

no nemam ten album.ja som skor inak orientovany,ale ked to pocujem paci sa mi to.ked vravis ze ten novy je good tak si ho idem stiahnut
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

musim sa priznat ze ich poznam dost dlho, ale hoci mam celu diskografiu, prisiel som na chut len fakt zopar pesnickam, vsetky, v ktorych spieva vokaly ta zenska, su celkom pohoda...hudbu nemaju zlu ale ja nemusim vreskot v celej sklatbe...ale Nymophetamine rulezz...to je proste song na ktory nedam dopustit, je genialny, furt si ho rad vypocujem, mal som ho zo pol roka ako zvonenie...bolo zaujimave sledovat reakcie ludi ak som nahodou nevypol v buse (co sa mi nestava casto pretoze sam to nemam rad a citim sa trapne)...moji spolubyvajuci mi povedali ze je to strasidelne, ci co...
Aldeberan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aldeberan »

mno, videl som ak ohraly na Topwar Roch Feste ...hm, no LOL, trapas.

jedn osa musi uznat - spevak mal kedysi uzasny skreklavy "hlas". To je asi vsetko dobre na tej kapele. Mam par albumov alen apcia sami. aj ked nepocul os mvsetkymi vychvalovani "Dusk and her Embrace", na ktory som nepocul ani pol zleho slova a kt. je vraj ich vrcholom.

mohol by niekto upnut na lamkach :D
System99
Medium Expert
Medium Expert

Aldeberan napísal:mno, videl som ak ohraly na Topwar Roch Feste ...hm, no LOL, trapas.

jedn osa musi uznat - spevak mal kedysi uzasny skreklavy "hlas". To je asi vsetko dobre na tej kapele. Mam par albumov alen apcia sami. aj ked nepocul os mvsetkymi vychvalovani "Dusk and her Embrace", na ktory som nepocul ani pol zleho slova a kt. je vraj ich vrcholom.

mohol by niekto upnut na lamkach :D
Mam pocit ze to tam je ....ak nie tak to mozem upnut ak xces ...
Knjaz Varggoth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Knjaz Varggoth »

proste prodia na black metal
Nancy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Nancy »

mne sa pacia, hlavne album nymphetamine a bitter suites to succubi. neberiem ich ako cisty black metal skor ako nejaky neurcity romanticko-gothicky black, co je podla mna len dobre, lebo ich to robi istym sposobom jedinecnymi. tiez maju celkom fajnove texty a patria ku kapelam ktore maju najkrajsie klipy ake poznam. no, 'najkrajsie' asi nie je prilis vhodny vyraz ..
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Od nich len nymphetamine, bo to pripomina nightwish.. inak nic moc..
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

Tvorba posledných rokov = kinder metal pre mladé baby a chalanov. Inak sa to nedá vysvetliť že to počúvajú 13 či 14 roční zasrani. Akurát som si včera pustil tri skladby z Dusku a je to fakt dobré a to black metal vôbec nesledujem. Doslova z tej nahrávky sála temná romantika, hudba je veľmi dobrá, hlavne rýchle klepačky a jemné ženské vokály sú tam veľmi dobre zapadnuté. A Daniho škrek je niečo čo sa bežne nevyskytuje :lol:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Cradle sa mi nikdy nepáčil. Nepáči sa mi ich štýl keďže som skor na Nu-Metal, Metal-core atď...
Nymphetamine je už opočúvaná skladba. Stále mi ju kamaráti púšťajú takže jej už mám plné zuby.
KaktusBR
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa KaktusBR »

nejako nemam rad tento styl ale cradle ma dostali pesnickou Her Ghost In the Fog. to je pre mna jedna z naj pesniciek. nepocuvam uz velmi ale ked som si tak spomenul tak si idem pustit aspon klip. ale celkovo je to kapela ktoru ak niekde pocujem tak si to vypeciem....

p.s. mal som aj film co natocil Dani myslim. tak to bola teda riadna :smt078 nechapem ze to vobec natocili
Napísať odpoveď