autoCAD

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
stanulik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

autoCAD

Príspevok od používateľa stanulik »

zdravim, potreboval by som niekoho, kto vie pracovat a hlavne kreslit v programe autoCAD... dostali sme zadanie, ale ako gymnazista nemam o tom sajnu :-D tak je tu niekto kto by mal cas a nakreslil to ? zadanie by som poslal cez SS :) dopredu velka vdaka
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

ked je to nieco zlozitejsie tak ti to za rapid na mesiac nakraslim lebo to moze byt aj na 2hodky podla narocnosti skus poslat SS
galleon
Medium Star
Medium Star

Re: autoCAD

Príspevok od používateľa galleon »

stanulik napísal:zdravim, potreboval by som niekoho, kto vie pracovat a hlavne kreslit v programe autoCAD... dostali sme zadanie, ale ako gymnazista nemam o tom sajnu :-D tak je tu niekto kto by mal cas a nakreslil to ? zadanie by som poslal cez SS :) dopredu velka vdaka
tuke fei :D ,btw. ja rozmyslam, ze budem nuteny pustit vmware>xp :D
piton
King
King

Re: autoCAD

Príspevok od používateľa piton »

stanulik napísal:zdravim, potreboval by som niekoho, kto vie pracovat a hlavne kreslit v programe autoCAD... dostali sme zadanie, ale ako gymnazista nemam o tom sajnu :-D tak je tu niekto kto by mal cas a nakreslil to ? zadanie by som poslal cez SS :) dopredu velka vdaka
Ked si fakt z TUKE FEI a mas to na ZEIko, tak to musis urobit aj sam... Ked som to zvladoll ja, tiez z gympla na plny pocet za cca hodinu tak to spravis ;-) je to primitivne...
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

heh, oki oki :D potrapim sa nejako
Napísať odpoveď