Potrebovala by som nainštalovať tento súbor, no keď naň poklikám, otvorí mi Nero a chce ho napáliť... Tuším by sa to malo nejak otvoriť v Alcohole (ak nie, ignorujte moje bludy ). Poradíte mi, ako si s tým dám rady? ďakujeeem
nainštalovala som ten daemon, sama sa mi vytvorila Jednotka DVD-ROM (H: )... keď ju otvorím, vypíše mi, aby som vložila do nej disk... aj na ploche sa mi vytvoril zástupca daem tools lite, no keď naň poklikám, nestane sa nič...
weronyka to je fajn ze si to spustila ale dole na liste mas taky cerveny blesk tak na neho klkni pravym tlacidlom mysi tam daj hore virtualny cd/dvd rom potom zariadenie 0: a pripojit obraz potom sa ti tam objavi tabulka vyber noveho suboru obrazu tam najdes ten svoj subor a potom pojdes spat do tento pocitac a otvoris este raz tu novo vytvorenu virtualnu mechaniku ..potom ti to uz pojde
weronyka: Vpravo dolu vedla hodin bude taky blesk, tak kliknes na to pravym a das mount image. Tam otvoris tento subor a budes ho mat v tej novovytvorenej jednotke.
ak chces aby sa ti zobrazovali koncovky suborov , daj si ovladacie panely,moznosti priecinka,zobrazenie a tam dole najdi skryt pripony znamych suborov a daj prec fajocku co je pri tom
PAuLi3 napísal:ak chces aby sa ti zobrazovali koncovky suborov , daj si ovladacie panely,moznosti priecinka,zobrazenie a tam dole najdi skryt pripony znamych suborov a daj prec fajocku co je pri tom
ááá, vyriešené!!! ďakujem moc krásne... páni, čo sa ja nedozviem...