Istotne ste uz riesili dilemu ci si mate kupit nejaky ten premium ucet na stahovanie ... lebo vas to uz nebavi stahovat 30 kB/s a potom cakat zas hodinu ? preto som tu s mojom exclusivnou ponukou ....
Istotne ste uz riesili dilemu ci si mate kupit nejaky ten premium ucet na stahovanie ... lebo vas to uz nebavi stahovat 30 kB/s a potom cakat zas hodinu ? preto som tu s mojom exclusivnou ponukou ....
PODVODNIK
chce len z nas dostat prachy . Ma velke prd, ked som sa ho pytal odkial berei Eura tak lacno odpisal odveci... Oficialne stoji taketo konto ako on ponuka cca 200sk a samozrejme nema 8000bodov ale 1000,uz na to vidno ze je to podvod.
POZOR NIC MU NEPOSIELAJTE,HLAVNE NIE PENIAZE , KED TAK VELKE....
Azrael napísal:To je sice pekne, ale to len dokazuje ako neefektivna tvoja praca je, pretoze ten ucet nema hodnotu ani 200 sk
a to si ako na to prisiel ? ked za den je skoro 200 bodov , tyzden 1400 , premium skoro za mesiac a nieco premium , to je kym vycerpas ten prvy tak mas hned druhy ,, cize tojest dost sa nad tym zamysliet ,, niesu to uploady ktore sa len stiahnu a dost ,, su to z 80% discografie a tie sa stahuju neustale ...
pegasusss napísal:a to si ako na to prisiel ? ked za den je skoro 200 bodov , tyzden 1400 , premium skoro za mesiac a nieco premium , to je kym vycerpas ten prvy tak mas hned druhy ,, cize tojest dost sa nad tym zamysliet ,, niesu to uploady ktore sa len stiahnu a dost ,, su to z 80% discografie a tie sa stahuju neustale ...
daj zoznam co tam je
// neverim zeby to niekto kupil za 750sk...
a to ze sa tie nove veci,co teraz sipu vela bodov o mesiac stahovat nebudu,na to si asi nedosiel co? : ) my sme mali na RS ucte 100GiB dat a aj tak expiroval - nemal kdo uploadovat