FIFA 09

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

ma to vynst uz tento svtrtok,nie?
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

2janci2 napísal:ma to vynst uz tento svtrtok,nie?
Áno, 2. októbra, čiže vo štvrtok.
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

FIFA 09-RELOADED
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

Joker napísal:FIFA 09-RELOADED
dik za info ani by som nevedel,niekde som cital ze to vyjde stvrtok piatok
stahnem opacim uvidim
ale zajtra vychdza pes09 demo 8)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

uz to mam z polovice roztahane dnes vecer by to malo byt hotove
som zvedavy co z toho bude aj ked to demo vyzeralo dobre ... urcite lepsie ako 08
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

zajtraaaa xD
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

seruste, uz to mam stahnute aj nainstalovane, len problem je v tom tato hra nepodporuje moju graf. kartu (ATI 9250 256DDR). Da sa to nejak obist cez nejaky program? aleb musim kupit novu? dakujem
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

tak ja uz to mam , hravam sezonu za jedneho hraca , je to lepsie ako fifa 08 ale aj tak je to take divne , hraci mi pridu ako retardovani , ale na nudu je to dobre . celkom sa mi paci aj nova grafika .
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

No tak ja som to vcera stiahol pre kamosa a dnes teda skusil, nedalo mi to.

FIFU som zapol po roku 2002, ked frcala FIFA worldcup 2003 a vidim jasnu zmenu. Grafika pokrocila, ved co ine ocakavat, ale pride mi to cele aj tak take umele, akoby marna snaha davat tam tolko detajlov, ked to cele nakoniec vyzera straasne umelo. Z intra hry mi zase padla sanka, i ked inro FIFA 99 to neprekonalo (samozrejme nemyslim graficky, ale dojmom). Menu po mne chcelo stale nejaku registraciu, co sa mi nechcelo vsetko som preskocil a dal som si jednoduchy zapas. Kratucky loading a bol som na ihrisku. Najprv to bolo skoro jak z telky, ale ked to trosku nazoomovalo tak som zmenil nazor. Nevadi grafika nieje vsetko. Zacal sa zapas a ja som nevedel controls tak som tam behal splasene a mackal co sa dalo az kym som nedostal gol. Nevadi, prebojoval som sa k superovej brane, ale cim mam strelit som nezistil, tak som to vypol a nastavil si tlacitka na oldschool nastavenie ako to bolo v starych fifach co som kedysi hraval. Zapol som zapas a vratil im gol prekvapivo rychlo (hehe pomsta je sladka). Pohyby hracov su dost realne, uz aj trafia nohou loptu ked kopu hehe, ale zase obcas tam nezmyselne stoja a pozeraju do blba. Zapas som ani nedohral, nejak ma to cele omrzelo este pred polcasom. Mozno to este zapnem dnes a posnazim sa dohrat aj cely zapas :P
Prílohy
FIFA09 2008-10-02 16-45-41-51.jpg
FIFA09 2008-10-02 16-45-36-65.jpg
FIFA09 2008-10-02 16-42-43-28.jpg
FIFA09 2008-10-02 16-39-10-79.jpg
FIFA09 2008-10-02 16-37-43-71.jpg
FIFA09 2008-10-02 16-42-58-35.jpg
FIFA09 2008-10-02 16-36-49-54.jpg
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

blazer napísal:No tak ja som to vcera stiahol pre kamosa a dnes teda skusil, nedalo mi to.

FIFU som zapol po roku 2002, ked frcala FIFA worldcup 2003 a vidim jasnu zmenu. Grafika pokrocila, ved co ine ocakavat, ale pride mi to cele aj tak take umele, akoby marna snaha davat tam tolko detajlov, ked to cele nakoniec vyzera straasne umelo. Z intra hry mi zase padla sanka, i ked inro FIFA 99 to neprekonalo (samozrejme nemyslim graficky, ale dojmom). Menu po mne chcelo stale nejaku registraciu, co sa mi nechcelo vsetko som preskocil a dal som si jednoduchy zapas. Kratucky loading a bol som na ihrisku. Najprv to bolo skoro jak z telky, ale ked to trosku nazoomovalo tak som zmenil nazor. Nevadi grafika nieje vsetko. Zacal sa zapas a ja som nevedel controls tak som tam behal splasene a mackal co sa dalo az kym som nedostal gol. Nevadi, prebojoval som sa k superovej brane, ale cim mam strelit som nezistil, tak som to vypol a nastavil si tlacitka na oldschool nastavenie ako to bolo v starych fifach co som kedysi hraval. Zapol som zapas a vratil im gol prekvapivo rychlo (hehe pomsta je sladka). Pohyby hracov su dost realne, uz aj trafia nohou loptu ked kopu hehe, ale zase obcas tam nezmyselne stoja a pozeraju do blba. Zapas som ani nedohral, nejak ma to cele omrzelo este pred polcasom. Mozno to este zapnem dnes a posnazim sa dohrat aj cely zapas :P
Na futbal je ta grafika super o.O
- eXo -
Light Professional
Light Professional

na man ta fifa posobila ovela lepsie ako 2008 len z toho dema a uz to mam skroo stiahnute som musel na 2x lebo prve linky mi zmazali ...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no pred hodkou som to videl.. vyzera to onicom, hratelnost taktiez.. ta slubovana lepsia grafika.. ee.. i ked neviem ci by sa dala nejako vylepsit grafika na futbale... zatial najlepsia fifa je 2004 u mna.. ale futbal PESko.. :P

btw vysiel crackfix, prave kvoli tej zaciatocnej registracne otazky
- eXo -
Light Professional
Light Professional

no tak konecne stiahnute rozbalene nainstalovane a vyskusane
moje zhodnotenie zacnem pekne postupne po instalacii a zapnuti hry ma troska zaskocil vyber jazyka nebola tam totiz cestina co som vzhladom na to ze v deme bola ocakaval ale tak nevadi vypol som fifu a v priebehu 2 minut bola cestina uspesne vlozena tak som ju zapol znova a dostal som sa k intru ktore uznavam je celkom dost na **** potom tradicne vytvorenie profilu tu oproti minulym rokom sa pri tymoch objavil okrem nazvu aj strucny popis ako rok zalozenia kapitan najlepsi utocnik a tak co je celkom fajn tak si vybral samozrejme BARCELONU a odklikol a vybehla mi tam ta uz spominana registracia kedze tu fifu planujem hrat dlhsie nie len 2 zapasy tak som to vyplnil a zistil ze to nebolo len tak na nic ale ze vdaka tej registraacii budem kazdy tyzden dostavat aktualizaciu formy hracov zadarmo ako uz EA spomenula co beriem ako + - a ked je to zadarmo tak preco nie
dalej na mna vyskocila moznost ovladat hru mysou a ze ci si chcem pozret o tom video tak som si ho odklikol a pozrel a vyzeralo to celkom fajn a tka som sa konecne dostal do menu
to sa o nic nelisi od predchadzajucich tak ten kto uz ma nieco odohrane nebude mat problem a tak som isiel skusit tie zapasy s mysou zo zacitaku som sa natrapil ale po takych 5 zapasov som zacal dostavat do ruky ovladanie mys+klavesnica a uz to islo
este spomeniem mody ktore su ako vzdy rovnake norm zapas trener be a pro (na 4 sezony) hra po nete a nejake tie uolhy - nic nove
aby somto zhrnul tak tato FIFA na man zatial posobi velmi dobre ovela lepsie ako 08 a ovladanie mysou jej na hratelnosti o kus pridava aj ked sa to treba naucit graficky je na tom zase o kusok lepsie ale mne ide hlavne o tu hratelnost a zatial som s tym spokojny uvidime ale casom co s toho bude
miso.kubachy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miso.kubachy »

ludia ide vam spustit rezim turnaja?
inac prve dojmy su super, uvidim ked budem hrat dlhsie...
- eXo -
Light Professional
Light Professional

potrebujes si hru registrovat u EA aby ti to islo
21tomy21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

Cawko chcel by som skusit s niekym zahrat po nete nájde sa niekto? Ak ano tak ICQ:345-418-183
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D34Dlife »

ja by som skusil ... napisal som aj na icq
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Hra je v pohode, no mám jeden problém. Normálne idem na 75Hz na monitore, no vždy keď ukončím FIFU09, vráti sa mi to na 60Hz a musím to vždy ručne prestavovať, robí to aj nikomu inému ? Nejaký nápad ako to "opraviť" ?
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

mam taky mensi problem
Prílohy
fff.JPG
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

PAuLi3 napísal:mam taky mensi problem
treba tam dať nový crack,toto robilo aj mne ale ked som tam dal ten new crack tak išlo všetko tak ako má :wink: :wink:
Napísať odpoveď