kupil som si tento chladic na procesor athlon 64 3000+ (1800mhz) pred tym som tam mal box a v pokoji bola teplota okolo 32stupnov teraz mam okolo 40 a to som este kupil zaroven s chladicom jeden vetrak dopredu...viete mi povedat preco to tak je? ako je to mozne?
procesor som uplne najviac vycistil benzinom a chladic by mal byt dobre nasadeny tiez ani sa tam nehne a fakt by mal byt dobre nasadeny...fakt neviem preco to robi...mozno v biose je chyba tak som ho chcel flashnut ale nejde mi nastavit v biose ze bootovanie diskety nemam tam na to moznost tomu tiez nechapem heh tak som chcel spravit bootovacie cd a to v tom super novom nere (nero8) nejak nejde musim este nieco vymyslet ale aj tak tomu moc neverim lebo v biose ukazuje taku istu teplotu ako v evereste a v core temp okolo 10 stupnov menej...a pastu tam mam od vyroby uz danu na tom chladici a zevraj neni jedna z najhorsich tak neviem
Zisti na akych otackach ide? Ked je to skutocne dobre nasadene, tak ked tomu vytnes plnych, ak sa nemylim 2200 otacok, tak pojde dole. Nemas nahodou zapnutu regulaciu otacok? Bo mna tiez netrapi, ze to ide doma na pod 500 otacok pri ani nie 40C na dualcore opterone
ide to na full otackach okolo 2000-2200 ako pises...ja fakt vôbec neviem kde môze byt chyba...skusim asi vymenit tu pastu ale aj tak si nemyslim ze to môze skocit o 20 stupnov dolu to je blbost...