Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

AXO napísal:nepoznate niekto stranku kde su testy VP pre skupinu B zostavene tak, ako su na skuskach ? nasiel som jednu stranku, ale tam sa otazky v testoch generuju automaticky
no neviem o tom ze by testy na skusku boli "jednotne" ale mozno ano no fakt neviem
ale ak sa to chces ucit tak ze test 21 ani nevies co na nom je ale vies a-a-a-b-a-c-a-c-c-b-d atd tak to ani nerob :D
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

vendo napísal:no neviem o tom ze by testy na skusku boli "jednotne" ale mozno ano no fakt neviem
ale ak sa to chces ucit tak ze test 21 ani nevies co na nom je ale vies a-a-a-b-a-c-a-c-c-b-d atd tak to ani nerob :D
nie, tak nie, ale mne sa dobre uci podla testov, niekedy ani nedocitam otazku, alebo pri znackach ani otazku necitam, a hned kukam moznosti, nevsimam si ci to je a,b alebo c, proste si precitam a dam oznacim
taki7
Professional
Professional

Testy na skúškach

Príspevok od používateľa taki7 »

Kód: Vybrať všetko

http://www.autoskola-perfekt.sk/Testy-slovenske/TESTY_menu.htm
Tieto písomné testy pripadajú do úvahy na písomných skúškach, je ich spolu 35.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak som mal dnes poslednú jazdu... kusa som to potento :)

Vyšli sme od nás z Malej Idy kde bývame ja aj inštruktor, do Košíc cez Bašku, pohoda... ešte som mal robiť kuželky tak sme šli na jazdiareň, ani neviem ako ma napadlo strihnúť si to doprava a ísť krížom cez obrubník (hoci nízky) - potom už len inštruktor hovorí pomalšie a vidím ľavú puklicu letieeeť od auta..

No bol som teda vystresovaný dosť, keďže sa mi už raz podarilo o obrubník takmer roztrhnúť pneumatiku na našom rodinnom aute a otec ma vtedy zpi*oval jak nikdy..

Nastastie bol disk pokrivený len minimálne, inštruktor šiel do autoškoly (asi 2km) po kladivo nech to vyklepe - so slovami "Presadni si, pôjdeme rýchlo, nech to nevyfučí" vystúpil a o chvíľu už búchal do kolesa. Našťastie to zaklepal, dofúkal a bolo to OK, vrátil som sa (ja) na kuželky a spravil som ich bez problémov.

Zajtra ma čakajú skúšky.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Fabo napísal:ani neviem ako ma napadlo strihnúť si to doprava a ísť krížom cez obrubník (hoci nízky) - potom už len inštruktor hovorí pomalšie a vidím ľavú puklicu letieeeť od auta..
tomu trosku nechapem, akoze len tak si strhol volant na obrubnik? dostal si tik alebo co? skus to trosku objasnit ked mozes, nech v tom mam jasno, ze co sa stalo, lebo inac tomu nechapem. staci strucne :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Kibo napísal:tomu trosku nechapem, akoze len tak si strhol volant na obrubnik? dostal si tik alebo co? skus to trosku objasnit ked mozes, nech v tom mam jasno, ze co sa stalo, lebo inac tomu nechapem. staci strucne :)
Ja tiez nechapem, ale skor to vyzera na pravotocivu zakrutu, Fabo si to strihol cez obrubnik a kedze isiel rychlo, tak ho vynieslo a lavou stranou chytil protilahly obrubnik :)
Ale neviem, mne sa este obrubnik chytit nepodarilo :lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nie celkom tak ako hovorite, bolo to pri odbocovani, pred jazdiarnou to je dokolane Tcko, takze ide rovna cesta, a kolmo na nu dalsia, ziaden obluk. No a kedze cesta je uzka, tak je vyjazdeny taky trochu priestor krizom, no a cez ten som siel. Napravo je zemina az do vysky obrubnika, ale nalavo nejake 3-4cm chybaju, a prave tam som nabehol lavym prednym kolesom.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Fabo, vybehol si mimo idealnej stopy :D
Gothar, ja som uz prehnal cez obrubnik 3 auta, vsetky som odlepil od zeme :lol: :oops: to mas tak, ked niekto ide za hranou auta aj svojich moznosti... uz som sa poucil a nevystrajam tolko.
(Ale ma to serie, lebo som zakrutu nevybral v 80ke na golfe, ale na fabii som ju dal 140 :shock: :?)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Policajti su celkovo dost haklivi na rychlost pri prejazde zakrut atd ... Tak pozor na Jazde s policajtom.

(Kibo: Mna skor nasralo ze som dostal do hodin Ford Focus na babe a pritom Focus ma najlepsi podvozok. Z Fiestou som nikdy hodiny nedostal (Pokial som nechcel. Na Focuse mi uletela rit jak keby som si namontoval kolieska z nakupneho voziku).)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

AXO napísal:nepoznate niekto stranku kde su testy VP pre skupinu B zostavene tak, ako su na skuskach ? nasiel som jednu stranku, ale tam sa otazky v testoch generuju automaticky
nám inštruktor povedal, že nám dá PRESNE TIE TESTY, ktoré budeme robiť aj na skúške. Druhá vec je, či sú tie testy v celej SR rovnaké, to ti už jaq nepoviem, ale myslím si, že áno.
Môžem ich tu potom hodiť, no to tak skoro nebude. nedá nám ich totiž hneď na začiatku ale až po nejakom čase. Myslím, že v autoškolách je to celkom bežné, dosť som o tom počul...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

testu su aj tu :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Sepiroth napísal:nám inštruktor povedal, že nám dá PRESNE TIE TESTY, ktoré budeme robiť aj na skúške. Druhá vec je, či sú tie testy v celej SR rovnaké, to ti už jaq nepoviem, ale myslím si, že áno.
Môžem ich tu potom hodiť, no to tak skoro nebude. nedá nám ich totiž hneď na začiatku ale až po nejakom čase. Myslím, že v autoškolách je to celkom bežné, dosť som o tom počul...
Na slovensku su vsade tie iste testy, mozno trocha poprehadzovane otazky, ale formulacia je ta ista.A je to bezne lebo kamarat hovoril ze im to vyplyva zo zakona dat testy aspon na preskusanie, alebo okopirovat pre kazdeho domov.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Grim-Reaperka napísal:Na slovensku su vsade tie iste testy, mozno trocha poprehadzovane otazky, ale formulacia je ta ista.A je to bezne lebo kamarat hovoril ze im to vyplyva zo zakona dat testy aspon na preskusanie, alebo okopirovat pre kazdeho domov.
to je potom dobrá správa najmä pre AXOho.
taki7
Professional
Professional

Poradie otázok v rámci testu ako na skúškach

Príspevok od používateľa taki7 »

Kód: Vybrať všetko

http://www.autoskola-perfekt.sk/Testy-slovenske/TESTY_menu.htm
Tieto testy sú na skúškach a poradie otázok v rámci každého testu je rovnaké. :-)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak som nedal test, to mám za to, že nedočítam zadanie :x (č. 20)
darebak
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa darebak »

na jazde si tiez treba davat bacha,,
treba ist tak ako ta naucili v autoskole a potom si kazdy jazdy jak sa mu chce...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

darebak tak ako hovoris ... racej sa vliect a jazdit vynimocne spomalene a opatrne.
Ja som mal hadku s policajtom po tom co som vystrelil z Auparku na Einsteinovu. Nelubilo sa mu ze som spravil moc prudku akceleraciu preto aby som sa plynulo zaradil do premavky.
Ano isiel som stylom 2. Plny kotol po 60km/h a potom rovno do 4. ale niesom curak jak niektori z DS a SC ze zastavi a zablokuje vyjazd na Novy most.
Ale to bol tiez ch*j ... snazil sa mi natrepat do hlavy ze som obmedzil toho za sebou (pritom si ani nevsimol ze som sa pred neho zaradil) ale vrchol vsetkeho bolo ked zacal tvrdit ze na Znacke daj prednost v jazde nesmiem obmedzit ani ohrozit. Tak ho instruktor oboznamoval :roll:

//Tomas3 zase sa nudime?? Mozno rychlo jazdim ale snazim sa predvidat a hlavne niesom ku*** za volantom ... Co sa o inych povedat neda.
Dodrziavam predpisy ktore maju zmysel.
Ked mi drbnu 80 na ceskej D1 len kvoli tomu ze ubrali 1cm z krajnice tak nech idu DPC.
A nechvalim sa ako jazdim ... Jazdou sa chvalit neda.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

aj policajt je len clovek, ale serie ma, ked vies toho viac ako on a bude ta presviedcat o svojej pravde, lebo ho naucili uplatnovat zakon padajuceho hovna :roll:
darebak
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa darebak »

tak to je ,,, na jazde s policajtom jazdit opatrne,obozretne,ziadne rychle pohyby proste v klude. konstantni plyn a racej pockat a netreba vytacat 2 plny to si potom rob na svojom aute. :D

Shark NX a nechal ta prejst alebo...?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nechal nechal :) To bolo viac nez 2roky dozadu.
Napísať odpoveď