navrat zjavne stratenych dat

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
hatamrc
Light Professional
Light Professional

navrat zjavne stratenych dat

Príspevok od používateľa hatamrc »

Ahojte oboznamim vas so svojim problemom.Takze system bezal ako mal ,normalne som ho vypol (XP) a ked som na druhy den zapol tak po uvodnej win obrazovke mi nabehla len cierna obrazovka s myskou a nic ,asi padol system pomyslel som si ,nesiel nabehnut ani cez nudzovy rezim ani nijako inak tak som zobral instalaciu winu a nahodil som ho nanovo samozrejme na to iste miesto kde bol povodny a teda moja otazka znie ,na systeme som mal v mojich dokumentoch dolezite udaje a teraz sa k nim uz nemozem dostat ,daju sa nejako vratit ,da sa k nim nejako dostat???? ,aj predtym aj teraz mam len jedno uzivatelske konto ,no tie subory neviem vratit spat ...moze mi niekto poradit ,pomoct...prosim ,je to dost surne ,subory by som potreboval..dakujem
Klo_b_asa
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

kedže si nanovo nainštaloval Windows tak predpokladam, že si počas inštalácie zvolil aj formát disku kam si novy win inštaloval. takže data už pravdepodobne nezískaš naspať.
hatamrc
Light Professional
Light Professional

format disku som nerobil ,len som dal novu instalaciu do toho isteho priecinku kde oblpovodny
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Po instalacii, ak sa vytvori novy ucet, tak ten stary premenuje a da za nazov koncovku .001 (aspon sa mi zda). Ak si mal NTFS a heslo, tak zrejme ti potom nepojde dostat sa k suborom, ale po konverte na FAT32 to problem nebude, pretoze sa stratia prava adresarov, rovnako ako pouzitie disku v Linuxe (mozes skusit dake Live CD), dalsia moznost je auditiovanie o ktorom som tu uz neraz pisal. Opis blizsie problem, ze co sa stalo, ake tam mas adresare a podobne. Neviem, ci si naformatoval disk alebo nie, ci ti ostalo nieco na disku alebo co... Podal si minimum informacii a tak neviem z toho nic vycitat.
hatamrc
Light Professional
Light Professional

no takze disk som neformatoval ,vsetky data mam.....ucet som tam mal len jeden ,bez hesla a tak isto to je aj teraz...dal som len novu instalaciu do priecinku v ktorom bol win aj predtym ,no stratili sa dat z mojich dokumentov a nemozem ich ziskat spat
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Ešte sa ta opýtam, inštaloval si Windows tak, že si spustil bootovacie CD ano? (taka modra obrazovka pri inštalacii.) Ak ano tak mne sa zda, že tam ale formatuješ disk pred tym ako nainštaluješ windows.
hatamrc
Light Professional
Light Professional

vyriesene ,prosim lock
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

hatamrc napísal:vyriesene ,prosim lock