singleplayer je kratky - prejdes to za takych 5-6 hodin ak si dobry...
ak chces kupit original tak ta multiplayer urcite bude bavit a to ti predlzi hraciu dobu
hmm cize normal jak napr. Q4 ze v menu das MultiPlayer a tam si vyhladas servery a tak ?
/Edit : sry ze sa tolko vypytujem ale chcem v tom mat jasno xD
viem to asi tak jak ty zial nemam tu hru, musis pockat kym ti tu niekto kto vlastni original crysis vysvetli ze ako to fungovalo... ale ak quake bezal cez gamespy tak potom to bude tak ako hovoris
nemal niekto take chyby v grafike ako ja?
druhy obrazok je spraveny ked sa pohnem dopredu asi o 1m, ptm mi jak tak zaostri texturu(aj nacita cely ten buldozer), ale ten mur v pozadi vyzera strasne low stale, proste velmi neskoro mi vykresluje spravne textury. neviete cim to moze byt?:( v povodnom cryse mi to nerobi...
P.S vsetko detaily su na full+2xAA
/ a vecsinou ked zapnem game tak mam strasne malo fsp...tak 8, musim pockat tak 1-2min a ptm mi to stupne na cca 30fps
Pok3R napísal:co takto skusit dat mensie detaily ? omg ...
s detailamy to nema nic spolocne omg... a naco budem znizovat ked to hrajem na E2180@3,33Ghz, ati hd 4850 OC na rozlisku 1024x768 a ide mi to uplne pekne...teda az na narocne sceny. To akoze znizenim detailov by sa ten mur tam vzadu vykreslil spravne hej?