ja robim pre OVB..zatial tu vidim ludi,ktori odsudzuju tento biznis..prezentuju tu nejake svoje dojmy,ale velke skusenosti s tym nemaju..tuto pracu moze robit hocikdo,ale vacsina po 3 mesiacoch zisti,ze na to nema..
takze ako to prebieha..samozrejme,skolenia 2-3 krat do tyzdna + kazdy mesiac 2-dnovka..
co sa tyka,kontaktovania zakaznikov je to biznis ako kazdy iny..predstavte si,ze by ste vystudovali medicinu..chcete si otvorit sukromnu ordinaciu..budete len tak sediet na riti a cakat kto za vami pride?
co sa tyka podomoveho predaja..toto ste si pomylili,po prve nikomu nic neponukame,ziadne zmluvy,vsetko sa robi na zaklade analyzy klienta..a keby som ja osobne dakomu zazvonil vecer pri dverach,tak ma moj sef vyrazi az by to bolo nechutne!!!
ano,na zaklade predtlaceneho tlaciva..a co je na tom zle? vam by sa ako klientovi pacilo keby to vas poradca spisoval kade-tade po zdrapoch?
ovb-funguje 38 rokov a je to nadnarodna nezavisla spolocnost,ktora spolupracuje s mnozstvom institucii na financnom trhu..atd.,tym vas tu nebudem zatazovat..
co sa tyka penazi..poradenstvo je zadarmo,a nikto nema z penazi klienta ani korunu..odmeny sa inkasuju od spolocnosti s ktorou sa zmluva uzavrie--jednorazovu proviziu za sprostredkovanie...
neexistuju ziadne mesacne limity..to je najvacsia hlupost,co som tu postrehol..nikto vas absolutne do nicoho nenuti..
takze tak..asi vazne zalezi od ludi..moji klienti v pondelok naobed vedeli o tom,ze akcie materskej spolocnosti Dexii Banky sa prepadli o 34%..vy ste si to mohli precitat na serveroch na druhy den..a v stredu uz toho boli plne noviny..financne poradenstvo je hlavne o informaciach a mna moja praca bavi..studujem financnu matematiku a matematicku statistiku,takze do ratania urokov a ocenovania poistiek sa nieco aj rozumiem..ovb nepotrebuje mna a ja nepotrebujem ovb..
ak by mal niekto nejake otazky:
[email protected]
moja nazor...
-
baccardi42
Light Expert
-
lekoklatik
VIP