Zvuk kamery 5610 xpress music
Zvuk kamery 5610 xpress music
Prosim Vas neviete mi poradit ako vypnem zvuk kamery. Nemozem to nikde najst. Alebo existuje nejaka utilita na vypnutie. Diky moc za radu
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zvuk kamery 5610 xpress music
Kamera, spusti, Volby, Nastavenia, Zvuky kamery - Vypnimcmartini napísal:Prosim Vas neviete mi poradit ako vypnem zvuk kamery. Nemozem to nikde najst. Alebo existuje nejaka utilita na vypnutie. Diky moc za radu
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Fotak - Volby - Nastavenia - Zvuky kamery - Vypnute. Ide to na 100%.mcmartini napísal:No takto to veru nepojde...ja som skusal uz vselico, ale v telefone 5610 to proste nejde nastavit, a ani v tichom rezime. Napriek tomu su vsetky aplikacne zvuky aj ine zvuky vypnute. Stale to spravi "cvak"
POMOOOC...
na novšich nokiach je to tak so zvukom fotakov že sa nedaju vypnuť nikde nieje v original softwari možnosť ho vypnuť vraj z dovodu že ked naohodu by si chcel fotiť niekoho alebo niečo čo može byť nezakonné a tak.. tak aby bolo hned počuť že sa fotí.... no a čo sa týka vypnutia toho zvuku.. sa mi zdá že už niekto spravil soft na to.. že v podstate spustiš program a maš všetky tie isté funkcie ako normalne len bez zvuku... ale ak budeš hladať len konkretné program na to vypnutie tak to pokial viem tak nieje ... osobne mam 6120classic a nič také som nenašiel zatial.... googli.... eto vsio