Klamne inzeraty na internete

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
rules89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Klamne inzeraty na internete

Príspevok od používateľa rules89 »

takze bi som chcel rozobrat tuto temu chcem sa informovat ci su to klamne inzeraty alebo nie su napriklad tento http://bil.cz/na-prodej-apple-iphone-3g ... 0-eur.html
alebo http://mobilne-telefony.predaj.sk/?inze ... 6gb-at-350
a take podobne je ich plny internet tak sa vyjadrite dakujem
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Je to tam zaradene 22.7.2008, takze ten iPhone je podla mna fake. :) Kedze na Slovensko sa dostal az 22.8, cize mesiac po tom. Ale nevylucujem, ze to mozu byt produkty z Ameriky alebo z krajin, kde sa to zacalo predavat cca. v polovici jula.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

v polovici jula???
To sa v amerike iphone predaval ovelaaa skor :P
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

pishta napísal:v polovici jula???
Ale hento je iPhone 3g..
nom a co ja viem, ked sa snazia vyzerat ako firma a mail maju na free hostingoch... bude to naky bullshit..
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

pishta napísal:v polovici jula???
iPhone 3G zacal svoju tour po svete 11.7 ak sa nemylim. ;)
rules89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ale ja sa pytam ci to su klamne inzeraty ako si mozem overit ze ci mi vobec nieco dojde domov a nebude to fake? Tieto inzeraty su na vsetkych inzerciach skoro.
Bizarre
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Bizarre »

v takejto on line inzercii nijako. jedine na ebay a podobne mas raitingy predavjucich co ti moze co-to napovedat o spolahlivosti.

Ked si objednas tu, nemoze Ti nikto zarucit ze nedostanes v krabici vrecko s pieskom :(
V okamihu ako to prevezmes na poste uz im to (poste) nemozes vratit a ked si balicek otvoris doma, nedokazes co tam bolo, potom uz len dokazovanie cez viacerych oklamanych zakaznikov ... a vobec naco si robit starosti. :D
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

zavolaj opytaj si nejake infroamcie a konkretke fotky tych tlefonov uz so spravania sa musici vycicit ci je to fake :-))
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Najlepsie je vypytat si fotku telefonu spolu s aktualnym vytlackom nejakeho slovenskeho/ceskeho casopisu, to ti definitivne potvrdi, ze inzerent ma telefon doma, ale aj napriek tomu ti moze poslat piesok :-D
rules89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Bizarre napísal:v takejto on line inzercii nijako. jedine na ebay a podobne mas raitingy predavjucich co ti moze co-to napovedat o spolahlivosti.

Ked si objednas tu, nemoze Ti nikto zarucit ze nedostanes v krabici vrecko s pieskom :(
V okamihu ako to prevezmes na poste uz im to (poste) nemozes vratit a ked si balicek otvoris doma, nedokazes co tam bolo, potom uz len dokazovanie cez viacerych oklamanych zakaznikov ... a vobec naco si robit starosti. :D
pocul som ale ked kupujes nieco cez ebay potrebujes mat konto na paypal a platis cez to a to je lepsie nez cez western union lebo cez paypal sa snimi mozes sudit a zakazdym poslu to co si si objednal kamarat kupuje cez ebay a este sa mu nestalo ze bi mu dosiel piesok
djroco
Expert
Expert

Príspevok od používateľa djroco »

no v prvom rade by som chcel upozornit, že to je PODVOD
A teraz podrobnejšie vysvetlím, aby niekto neprišiel o tažko zarobené peniaze.
Tie ceny sú uplne nereálne. Vlastne reálne pri velkoobchodnej ponuke pri nákupe 50-200 kusov.
Keby tá spoločnost naozaj mala reálnu ponuku s takými cenami a tovarom behom 1 dna by mali predané všetko.
Stačilo by dat ponuku na ebay.
A každá seriozna firma nemá email konto na freeemailhostingu!!!
A internetovú stránku má už aj kaderníctvo v Kalinkove :!: A firma čo predáva nokie a iphony nie? Hosting a doména stojí par korún.
A že je to podvod dokazuje, že akceptujú iba prevod cez western union.
Tento sposob nevyužíva žiadna seriozna firma. Wester union je jeden z najnespolahlivejších prevodov čo poznám. Využíva sa iba medzi rodinami a ludmi čo sa poznajú.
Nemáte žiadnu šancu na vrátenie penazí alebo na náhradu.
A sposob predaj je taký, že prevediete peniaze cez Western union ím prídu a nič Vám nepošlú. Platí sa totiž vopred.
Tieto podvody boli roky v USA adt a teraz to ide do Europy takže velký pozor!
Viem čo hovorím mám skúsenosti s medzinárodnými tranzakciami a obchodmi.
Nenechajte sa nachytat od podvodníkov!
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

No tak to je jasne ze je to podvod...
Je to aj nejak postihnutelne zakonom?
djroco
Expert
Expert

Príspevok od používateľa djroco »

pishta napísal:No tak to je jasne ze je to podvod...
Je to aj nejak postihnutelne zakonom?
na Slovensku určite nie
A tieto inzeráty robia odborníci zo zahraničia, ktorý majú všetko ošetrené.
Nájdu si krajinu napr. Slovensko nájdu si niekoho kto im to bude prekladat zaplatiamu a oni už počítaju peniaze s western union.
Podobných inzerátov sú tisícky všade po svete.
A nachytaných ludí ešte viac ...
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Tak pridam aj ja radu z vlastnej skusenosti.
Kamarat prisiel za mnou niekedy na zaciatku augusta s tym, ze ma na nete ponuku na Iphone 3G za slusny peniaz (vsetko dokopy to malo vyjst cca 8500-9000 Skk/ks) a pyta sa ma ci tomu ma verit. Hovorim mu, ze nech sa na to vysere, ze to bude FAKE, ale on nie. Po asi 2 dnoch mi hovori, ze si ich objednal a uz bol aj zaplatit zalohu za 4 ks. Po asi tyzdni mu prisiel mail, ze ma telefony uz nachystane, ze este treba zaplatit za dovoz + dan. To mu hovorím nech to kasle, ze zbytocne pride o dalsie prachy, ze nech mu napise, ze doplati vsetko akonahle bude mat telefony na poste. Ale on si zase nedal povedat a zaplatil. Potom, ked peniaze presli tak mu prisiel mail, ze telefony su uz nalozene na lodi a do tyzdna by ich mal mat. OK super tesil sa (a debil som bol ja :D ). Na dalsi den, prisiel dalsi mail, ze dotycny si pomylil objednavky a poslal mu namiesto 4 kusov - 16 kusov :D a samozrejme chcel doplatok asi za 8 kusov a ze zvysok bude mat gratis za ochotu ci nejake take blaboly. Tak to uz bolo moc to som myslel, ze umrem od smiechu, ked mi to povedal. Toto si uz nastastie nechal vysvetlit a nezaplatil to. Samozrejme Iphony neprisli dodnes (to uz boli podla predavajuceho nalozene na lodi :D (asi sa potopila))a chalan je lahsi o cca 22 000. Tak prosim vsetkych ludi, ROZMYSLAJTE PRED TYM AKO NIECO KUPITE CEZ NET.
Napísať odpoveď