Hojko DotA
Hojko DotA
Tak som zacal pred 3 tyzdami hrat dotu, celkom ma to hytilo, tak ma napada ci by sa nasiel niekto na nejaky dota suboj...hralo by sa cez by sa cez hamachi alebo xpam, pripadne garena ale s tou moc skusenosti nemam tka neviem celkom ako to tam bezi
Cas by sa vzdy dohodol, dobre by mohlo byt aj nejake Ventrilo keby kazde mal, ale to uz predbieham trochu, hlavne ide o to teraz ci by sa nasli hraci...
Najprv by sa mohol hrat len tak hocijako, potom by sa ukazalo kto je na akej urovni a podla toho by sa spravili teamy aby bol trochu balance...
Takze question: Zahral by niekto Hojko Dotu ?
List:
TheK_SVK
ClicK
filip102
tomo.za
Gangy
MP4-23
-=wolf=-
vendo
Cas by sa vzdy dohodol, dobre by mohlo byt aj nejake Ventrilo keby kazde mal, ale to uz predbieham trochu, hlavne ide o to teraz ci by sa nasli hraci...
Najprv by sa mohol hrat len tak hocijako, potom by sa ukazalo kto je na akej urovni a podla toho by sa spravili teamy aby bol trochu balance...
Takze question: Zahral by niekto Hojko Dotu ?
List:
TheK_SVK
ClicK
filip102
tomo.za
Gangy
MP4-23
-=wolf=-
vendo
no najprv chcem pockat aky bude zaujem zo strany hracov, potom formu hrania....xpam, hamachi, garena a potom by som zacal dohadovat cas...tomo.za napísal:aj ja by som sa pridal len som uz asi 2 mesiace nehrla tak budem lamit:D mozno by to chcelo skusit vypisat nejake terminy a postupne sa dohodnut...
edit/ Ale mylsim ze najviac by to ludom vyhovovalo snad na nejaku sobotu vecer, alebo sobotu pobede, ale to sa dohodne potom
Thek nehnevaj sa ale ak to hras tri tyzdne tak budes kapat ze ta z toho je*ne.
A samozrejme aj ja sa hlasim. Najlepsi by bol nejaky host s LC alebo GC (ci ako sa to vola, boha nemozem si spomenut) na Xpame.
A podla jednej (ani dvoch, ani troch) nezistis kto vie ako hrat. Kazdopadne uz teraz viem ze ja osobne nechcem byt v teame s niekym kto to hra tyzdne, ked ja sam to hram asi 4 roky. A v hre uvidis ze je to sakra rozdiel, uprimne by som sa nedivil keby si to leavol.
A samozrejme aj ja sa hlasim. Najlepsi by bol nejaky host s LC alebo GC (ci ako sa to vola, boha nemozem si spomenut) na Xpame.
A podla jednej (ani dvoch, ani troch) nezistis kto vie ako hrat. Kazdopadne uz teraz viem ze ja osobne nechcem byt v teame s niekym kto to hra tyzdne, ked ja sam to hram asi 4 roky. A v hre uvidis ze je to sakra rozdiel, uprimne by som sa nedivil keby si to leavol.
no vidim ze mas zasadne predsudky, hrat sa este len ucim, ale urcite by som neleavol aj keby so mal 0x10... nebola hra z ktorej by som leavol z ineho dovodu ako pre balancGangy napísal:Thek nehnevaj sa ale ak to hras tri tyzdne tak budes kapat ze ta z toho je*ne.
Nejdeme to robit turnaj o vitazstvo, ale friendly zapas for fun... taka je myslienka
no takze na xpam a hamachi sa hlasim aj ja, garena mi nefunguje koli bloknutemu portu, nevyhoda je len tak ze ja skor byvam poobede na pc a vecer kukam televizor, takze ja moc vecer nemozem, skor niekedy ked dojdem zo skoly
edit: chcem len upozornit ze niesom ziadne extra skiller ale viem to hrat, jediny moj problem v dote je riesit dilema co poskladam, samozrejme mam picky za ktore lamim, cize ak by sa hralo a ja by som mal skore 0/10 tak je to len pickom, nie skillom
edit: chcem len upozornit ze niesom ziadne extra skiller ale viem to hrat, jediny moj problem v dote je riesit dilema co poskladam, samozrejme mam picky za ktore lamim, cize ak by sa hralo a ja by som mal skore 0/10 tak je to len pickom, nie skillom
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
wolf existuje vela stranok co si vybrat koho kde co nanho stavat napr. www.dota.sk a hore mas ze "strategie" alebo www.dotastrategy.com ale tam sa musis regnut 
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa: