ahojte.
Zajtra idem objednavat ventilatory pre skrinku , ale neviem ake budu pasovat pre moju skrinku !
taketo mam uchytky na skrinke , ale neviem ktore tam idu.
PLS HELP !
a ESTE SA CHCEM SPYTAT , CI MAM MERAT SIRKU DIEROK NA UCHYTENIE OD SEBA , ALEBO VELKOST VENTILATORA. ???
ODMERANE : SIRKA DIEROK NA UCHYTENIE JE 70 mm !
Takze mam kupit 60 mm VENTILATOR ?
A potrebujem ,aby mi 1 ventilator vyfukaval vzduch von , a druhy fukal dovnutra , da sa to niak nastavit ?
VENTILATOR PRE SKRINKU
Re: VENTILATOR PRE SKRINKU
W0Lf napísal:A potrebujem ,aby mi 1 ventilator vyfukaval vzduch von , a druhy fukal dovnutra , da sa to niak nastavit ?
-
W0Lf
Expert
- Kontaktovať používateľa:
logicky sa to da , ale na mojej skrinke by to prakticky neslo.Gangy napísal:![]()
Napriklad tak ze ho proste otocis naopak?
ved sa pozri ne ten ventilator a na skrinku
tam potrebujem niaky inaksi ventilator , a potrebujem vediet aky "
VZDIALENOST MEDZI DIERAMI JE 70 mm ! ! !
cize potrebujem 80 mm ventilator ( celkova velskot ) - 10 mm // 70 mm !
//autoeditácia príspevku ( 02 Oct 2008, 21:01 )
BRR - ale ja potrebujem vediet , ake ventilatori zohnat.
ked das niaky link , ktore to su , tak budem rad.
OMLUVAM SA , NEDOSLO MI TO
http://www.alza.sk/SK/chlazeni/do-skrin ... 849243.htm
btw tu vzdialenost si meral od stredu dierok alebo od vnutoneho okraja alebo ako? nechce sa mi verit ze by tam isli mensie ako 80x80 ventilatory
btw tu vzdialenost si meral od stredu dierok alebo od vnutoneho okraja alebo ako? nechce sa mi verit ze by tam isli mensie ako 80x80 ventilatory
booze ved kup klasicky ventilator 80mm x 80mm alebo ho jednoducho vymontuj zo starych AT/ATX zdrojov.v takmer kazdom obchode typu radioamater kde maju suciastky tie ventilatory predavaju a nie su ani drahe.a ako bolo napisane, pokial ces aby fukal dnu,jednoducho ho otocis,bacha na niektore lebo sa daju primontovat len z jednej strany,tj nemaju uchyty na oboch stranach(to byvalo niekedy pri fanoch zo starych AT zdrojov)