PLS HELP !!! Dáta zmyzli =((

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
obchod
Amateur
Amateur

PLS HELP !!! Dáta zmyzli =((

Príspevok od používateľa obchod »

Zdravim ludia.. predavam tu 2disky ..jednu 400gb a jednu 320gb ... disky su uz prazdne a pripravene na predaj, ale vsetky data co tam boli som zalohoval na 750gb samsung ... no stala sa mi taka vec ze som mal disk rozdeleny na 3casti ... na xpcko, vistu a na data ...
chcel som preinstalovat XPcko .. lenze ked som spustil instalaciu .. XP mi dako nevedelo rozoznat disk.. hodilo mi ze tam mam len 750gb nevytvorenu particiu .. tak som to rychlo vypol instalacku.. zapojil disk kde je XP nainstalovane.. a zrazu ta 750 rozdelena na 3disky tam nieje ... je tam len disk s nevytvorenou particiou .. cize cca 600GB dat mi niekde zmyzlo ... cili teraz som trosku v p**i ... lebo tie data neboli moje ale kamosove ktoremu tie disky predavam.. a poprosil ma aby som mu zalohoval dáta predtým nez ich predam ... a teraz vobec nevim ze co mam robit... ako mozem zachranit tie data??? raz som to robil cez data recovery, ale nevim ci to pojde.. prosiiim dako mi helfnite co najskor.. bo ma asi j*bne :cry: :cry:
Jancuk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Vsak skus get back data for NTSF za pokus to stoji
obchod
Amateur
Amateur

Jancuk napísal:Vsak skus get back data for NTSF za pokus to stoji
no moj a to ako?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ze by google?
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

No moj stiahnes si ten program hoci kde skus pohladat na lamkach a uz potom bi si mal vedietak vyberies si ten disk vyberies si tu particiu das ju analizovat a potom das ulozit
obchod
Amateur
Amateur

oki ale taka vec ze mne windows ukaze ze je to "unreadeble disk" a nema to vytvorenu particiu.. ked dam ze vytvorit.. napise ze musi format a stratia sa vsetky udaje co su tam .. skusam data recovery, ale nemam disk

//autoeditácia príspevku ( 03 Oct 2008, 0:16 )
skusil som easyrecovery profesional v6.12 ... ale s 350gb mi zachranilo len 247gb ... mam este datarecovery, cez to mi to naslo viac suborov.. tak to skusim aj tak aj tak ... alebo je aj ina moznost??? .. ktory program je najlepsi???
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

stellar phoenix FAT & NTFS to vyriesi, tiez som mal rovnaky problem.. dokaze najst aj tie povodne particie a z nich potom obnovit data.. len nechci nech ti krok za krokom napisem postup ako na to, na to pozui google..
Napísať odpoveď