dikes za pomoc..
............
napisem vecer pretoze ho nemam teraz pri sebe a naozaj neviem aku ma nastavenu tu frekvenciu..ale spravne by mal byt nastaveny nejaky ten optimal ci nie???nic som tam nemenil od kedy som ho kupil a zacalo to robit fakt az posledny mesiac tak nechapem...Ábíčko napísal:A aku mas nastavenu obnovovaciu frekvenciu monitora vo win? Moze to byt tym ked to vidis iba obcas.
fest diky za radu, a myslis ze to bude do toho mesiaca vybavene???lebo pre istotu to chcem dat do servisu kym este je na neho zaruka....makaveli napísal:pri LCD na obnovovacej frekvencii nezalezi, spravidla maju vsetky LCD tuto frekvenciu 60 Hz.
ak mas za ten notebook nahradu, resp. ti nebude vadit ked budes max 30 dni bez neho, daj to reklamovat, ak sa ti zda ze nieco s tym je.. necakaj kym ti napr. odide cely panel a notebook uz nebude v zaruke
nie ci myslim.. do 30 dni musi byt reklamacia vybavena podla zakonu.. ak nebude, obchodnik ti musi dat bud rovnaky (alebo ekvivalentny) novy kus tovaru alebo mozes odstupit od zmluvy, tj. musi ti vratit peniaze (sumu, za ktoru si to ty kupil, nie kolko stoji teraz), pricom je na tebe, ktoru moznost si vyberies..projector napísal:fest diky za radu, a myslis ze to bude do toho mesiaca vybavene???lebo pre istotu to chcem dat do servisu kym este je na neho zaruka....
ok este raz dik....potom napisem ze ako to dopadlo...v pondelok ho poslem...makaveli napísal:nie ci myslim.. do 30 dni musi byt reklamacia vybavena podla zakonu.. ak nebude, obchodnik ti musi dat bud rovnaky (alebo ekvivalentny) novy kus tovaru alebo mozes odstupit od zmluvy, tj. musi ti vratit peniaze (sumu, za ktoru si to ty kupil, nie kolko stoji teraz), pricom je na tebe, ktoru moznost si vyberies..