Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
sahovnicovyjozi
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
ban
preco stale dostanem ban na hojko servere za cheaty ked ziadne nemam 
-
blazer
Professional
Re: ban
Vcera som ti dal ban na 24 hodin, lebo si mal WH, neoklames ma. Videl som ta hravat uz predtym, ale nezdalo sa mi ze by si mal cheaty, preto len 24h, inac davam permanent. Vyprsal ti ban a hned si dostal od pomE'ho dalsi ban za WH, tentoraz na tyzden. Verim, ze keby vedel ze uz si ban mal, tak ti da permanentne. Hold mas stastie a o tyzden to mozes znova skusit bez cheatov.sahovnicovyjozi napísal:preco stale dostanem ban na hojko servere za cheaty ked ziadne nemam
Mimochodom, ak sa mienis dalej rozculovat alebo co, pis sem:
http://www.hojko.com/cs-1-6-server-hojk ... 99527.html
cawte takze mám takýto problem ide mi steam iba ked spusatam CS alebo inu steam hru RR sa mi PC
potrebujem radu co stim mám spravit?
prosím čo najskor lebo uš prestávam dufat ze mi pojde prosiiiiim pomozteeeee nigde to nevedia viriesit este som si dnes vsimol ze kim mi rr PC tak napise ze ERROR Counter-Strike(TM) STEAM STARTING help
potrebujem radu co stim mám spravit?
prosím čo najskor lebo uš prestávam dufat ze mi pojde prosiiiiim pomozteeeee nigde to nevedia viriesit este som si dnes vsimol ze kim mi rr PC tak napise ze ERROR Counter-Strike(TM) STEAM STARTING help
-
sahovnicovyjozi
Zablokovaný
ban
nemozete mi dat plz unban nebudem hrat s cheatmi vobec a nechapem preco si vzdy vsimnete mna ked nemam ale napr impisvp on je cheater pozerajte niekedy na jeho ked hraje plz dajte mi unban
_ 
-
blazer
Professional
Do konzoly to pises, to je dufam jasneShamway napísal:hm no dik ale nejak to nefacha
napises
Kód: Vybrať všetko
bind p "say Hello World!"-
blazer
Professional
Tu to chalan vyriesil:Badzics napísal:mám tu novinku ktorá mi viskocila po restartovaní PC
takze asi tá zlozka chýba abo co pls ak ju tam máte nemohly bi ste mi tu zlozku upnut? alebo mi napíste na OCQ je to len startovacia zlozka nic vm to nespraví a ak sa mílim tak ma pls napravte dakujem![]()
totosuvisi s tim co som napísal predtim
http://forums.filefront.com/hl2-problem ... -help.html
a par prispevkov dozadu ti to iste pisal tralala
-
Masaker
Medium Professional
mam problem!!!
a to taky ze chcem po inastalacii spustit cs a ako keby sa islo normalne spustit zmeni rozlisenie a zobrazi sa kusom toho pozadia v hlavnom menu a stmavne a ked zasvieti. .nic. .ziadny proces nebezi , ako keby som bol na tom ako pred kliknutim na ikonu.. ani po odinstalovania spatnom naistalovani to iste. .co robit ps poradte!
a to taky ze chcem po inastalacii spustit cs a ako keby sa islo normalne spustit zmeni rozlisenie a zobrazi sa kusom toho pozadia v hlavnom menu a stmavne a ked zasvieti. .nic. .ziadny proces nebezi , ako keby som bol na tom ako pred kliknutim na ikonu.. ani po odinstalovania spatnom naistalovani to iste. .co robit ps poradte!