Hojko DotA
dobre tak co by ste povedali na taky prvu skusobnu hru cez hamachi zajtra o 16:00 ?
Na MP4ovej sieti ? ... zajtra tam vsak budem cely den, tak keby sme sa nahodou stretli viaceyr mozme dat aj inokedy, popripade skusit 1v1...ako pride...
Porpipade ak vam nevyhovuje cas tak skuste navthnut, treba najst taky aby nas tam bolo co najviac
Na MP4ovej sieti ? ... zajtra tam vsak budem cely den, tak keby sme sa nahodou stretli viaceyr mozme dat aj inokedy, popripade skusit 1v1...ako pride...
Porpipade ak vam nevyhovuje cas tak skuste navthnut, treba najst taky aby nas tam bolo co najviac
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ROFL ja nemam ziadne predsuky, tak to proste chodi. A niekedy je lepsie ked niekdo rovno leavne nez aby mal skore 0:15. Ale ved to si uvedomis sam, casom.Thek_SVK napísal:no vidim ze mas zasadne predsudky, hrat sa este len ucim, ale urcite by som neleavol aj keby so mal 0x10... nebola hra z ktorej by som leavol z ineho dovodu ako pre balanc
Nejdeme to robit turnaj o vitazstvo, ale friendly zapas for fun... taka je myslienka
//autoeditácia príspevku ( 04 Oct 2008, 5:59 )
Takze dneska o stvrtej?
nie neboj, takze, updatnite hamachi na verziu 1.0.3.0, to je momentalne najnovsia, ten kto bude hostovat hru nech ide to Settings -> Preferences (dole to ozubene koliecko a prve z hora), na boku nech si najde Window(okno) a da Show advenced peer menu item, teraz nech klikni na kazdeho kto sa chce napojit v hamachi pravym a nech da Advenced, tam je prazdna kolonka Peer VPN alias, musi vytvorit kazdemu alias a to v takomto tvare
potom si vsetci(host+ostatny) otvoria start a daju Nastavenia -> Sietove pripojenia, hore v paneli kde je Subor, Upravy... si najdeme Spresnit a dame Rozsirene nastavenia, uvidime tam vsetky siete na nasom pc, hamachi posunieme na prve miesto pomocou zelenej sipky, restart pc a voala, ide toPrve trojcislie nech opise svoje a posledne cislo nech napise toho dotycneho, cize ja mam cislo 5.10.10.10 a kamos 5.20.20.20 tak tam napisem 5.10.10.20
mozes vysvetlit tie skratky na koncom ? ... ne ? o tom som este nepoculMP4-23 napísal:Hrame -Apemne alebo ked sme proti botom aj -Apemnesc a ked 1v1 -Apemneom a hra sa najnovsia verzia 6.54b AI+ 1.52 a boti su uz vazne dobry uz sa aj vykupuju Ganguju a tak...ale obcas strasne zanoobia
kto chce tak ten cas o 16.00 sa mi lubi
potom nesc ? ... iba som nasiel ze sc je nahodne ovbjavovanie supercreepov
a om viem, only mid
-
MP4-27
Guru wannabe
-apemne (all pick easy mod normal expi)Thek_SVK napísal:mozes vysvetlit tie skratky na koncom ? ... ne ? o tom som este nepocul
potom nesc ? ... iba som nasiel ze sc je nahodne ovbjavovanie supercreepov
a om viem, only mid
-sc (super sreeps kazdych 10 min)
-om (only mid)
kebyze tam neni Normal expi ty by si bol lvl 3 a bot lvl 6 a si v prdeli
-
vendo
Guru