Štúdia / Projekt - Polyfunkčný dom

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Štúdia / Projekt - Polyfunkčný dom

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Zdravim. Neviem si poradit. Tohtoroku koncim v skole 4.rocnik (maturant) a kedze nechcem maturovat z praktickej casti, musim spravit vlastny projekt.
Ako temu som si vybral polyfunkcny projekt a potrebujem aspon nejaku zakladnu studiu, ze ako vyzera prizemia + aspon 2.NP podlazie. zbytok si spravium sam, len potrebujem nejaky zakladm. Hladam nieco ako je napriklad TOTO pri rodinnych domoch, ale polyfunkcny dom. s googlom som si nejak nedal rady. Ked nieco najdete, tak mam zaujem skor o nejaku futuristickejsiu architekturu, ale zas ked nebude take nieco, tak nech aspon nieco :P

Dik za pomoc...
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

takéto veci sa blbo hľadajú tiež som sa dal na projekt tento rok, aby som nemusel robiť praktickú časť matury. skús si štúdiu vymyslieť. niečo načmáraj a s nejakým profákom skonzultuj. tak postupujem so spolužiakmi pri našom projekte. nemusíš sa riadiť nijakým podkladom, všetko si dávaš podľa seba :wink:
nejakymarko
Addict
Addict

no hej to si davam...ale ja by som apson tu kostru chcel mat niecim podlozenu....aby som neprestrelil uz navrh a potom vsetko od zaciatku
Curuj
Addict
Addict

štúdia sa predsa ešte môže meniť :wink: si vypíš na papier, čo má byť v ktorom podlaží, cca rozmery a už to tam len umiestniť. treba si nad to sadnúť, nebrouzdať hojka a robiť :lol: ja viem, lahko sa mi to píše, ale robím to isté. štúdiu sme prerábali už asi 3x a až teraz to začína byť dobré. a po konzultácii aj tak polku vecí musíme prerobiť :D
nejakymarko
Addict
Addict

mozem sa spytat aky projekt robis? pre inspiraciu..lebo ja mam megalomanske zaujmy :twisted: :D
Curuj
Addict
Addict

spýtať sa môžeš :lol:
pri škole máme plaváreň a tá sa má využiť čo najviac. riaditeľ mal nejaký nápad a my ho máme zrealizovať - samostatné šatne, sprchy a pod. k bazénu, sauna, fitko, masér, bar a ešte čosi tam bude. jo, a byt pre školníka :) dvojpodlažná budova. z toho ale moc nenačerpáš, lebo je to namieru :)
nejakymarko
Addict
Addict

jj ja chcem ten polyfunkny dom....isto sa nieco najde..tak este pockam....potom pojdem k nam do PP a nacrtnem si skutocky stav nejakeho polyf.
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

ja mam doma cely projekt polyfunckneho domu, strop je keramicky zaliaty betonom , 2 podlazia a jeden suteren
nejakymarko
Addict
Addict

neposkytol by si mi aspon studiu, alebo jeden podorys (prizemie) ked tak napis SS sa nejak dohodneme
Curuj
Addict
Addict

one. nema niekto nejaky napad na SOČ? oblasť staviteľstvo, architektura dizajn? čo je teraz rozrobené sa mi nezdá a sme na to traja. trom nám to asi nedovolia. preto sa zrejme odpojím, keby bol nejaký dobrý nápad. hotelov a domov je plno. treba čosi špeciálne. len mňa nič nenapadá. čo vám chýba v okolí?
Napísať odpoveď