Pomoc, nejde mi jack na notebooku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Bizarre
Medium Expert
Medium Expert

Pomoc, nejde mi jack na notebooku

Príspevok od používateľa Bizarre »

Ahojte, ak niekto poznate cloveka kto dokaze vymenit jack konektor na notebooku budem velmi povdacny. Pokazil sa mi konektor a nemozem z compu dostat nijaky zvuk, len cez dve chrastitka a uz som z toho zufaly. Myslim ze je to hw zavada, vsetky nastavenia zvuku, ktore bolo mozne prestavit som zmenil, preinstaloval som cely system a nefunguje to.

Mozno to ale predsa ma na svedomi nejake zle nastavenie... cojaviem v BIOSe alebo podobne, co-to dokazem spravit ale compom sa venujem skor na uzivatelskej urovni :oops: ... cize neviem kde este by sa dalo pomoct. Ja osobne mam pocit ze ak to neslape po reinstalle tak to neni otazka nastavenia.

Je to acer TravelMate 2480 a na internete som nasiel v celku dost vela ludi, co malo podobny problem ako ja, no ani jedno riesenie...

Budem vdacny za nejaky navrh. Dakujem.
Ďuri12
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Ďuri12 »

ked je to acer tak je to uplne normalne :wink: najlepsie urobis ked si kupis nieco kvalitnejsie :D
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

ked uz nie je v zaruke,jedina moznost bude vymenit (prepajkovat jack), daj to nejakemu elektrikarovi co poznas(ale nejakemu poriadnemu!!! nech to neposerie, lebo to bude potreba zapajkovat mikropajkou)
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Zvuk ti predtym isiel?
PS: neviem aku ma ten acer maticnu, ale skus sa pozriet na toto http://www.hojko.com/vista-a-audiokonektor-t91178.html
Ďuri12: tvoj prispevok je TOTALNE ZBYTOCNY a nesuvisiaci s temou!
Bizarre
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Bizarre »

Dakujem GothaR, ten prispevok som cital niekedy v priebehu posledneho pol roka (to ty si mi vnukol myslienku zmeny nastavenia v biose, no moja verzia mi umoznuje nanajvis zmenu bootovacej jednotky). Takyto BIOS som este nevidel, proste sa tam neda nastavit prakticky nic... :? a moc sa v tom nevyznam cize neviem ako a ci sa da zmenit verzia.

Co sa tyka toho "niekoho" kto mi prepajkuje jack... to je prave moj problem, ze nikoho nepoznam... tak ak mate niekoho v
BA co by to zvladol, pls pomozte. :( pripadne nejaku firmu...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ak je v zaruke co riesis?
kubko10
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kubko10 »

moosha napísal:Ak je v zaruke co riesis?
no ja by som riesil aspon to ze acer ma servisne stredisko najblizsie v brne(myslim) a notebook mesiac dva neuvidis...
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

kubko10 napísal:no ja by som riesil aspon to ze acer ma servisne stredisko najblizsie v brne(myslim) a notebook mesiac dva neuvidis...
akoze 2 mesiace?? :roll: reklamacia ma byt vybavena do 30(nedavno to tu aj bolo prejednavane v nejakej teme) a ak sa omeskaju tak si moze rovno vyziadat spat peniaze :vrta_sa_v_nose:
Napísať odpoveď