perfektny serial podla mna..niektore diely boli sice slabe (Bugs) ale niektore vyslovene vynikajuce (Asylum)..
koniec zahadne-zahadny, xcem vidiet aky americky zazrak vytiahnu do druhej serie..
ja viem ze tento serial skoro nikto nepozna..ale je uzasny..ten koniec bol akoze fakt...ale preziju to je dobre...je to jeden z mojich najoblubenejsich serial(dalsie su charmed a lost)...
TOTO je uplne genialny serial a ani sa necudujem ze na csfd ma 77 percent ja by som mu dal 95 minimalne.Je uplne paradny a ked cloveka chyti tak to je bomba
Je to celkom pozerateľné aj keď niektoré časti stoja vyložene za hovno... Akože autíčko sa naštve a zráža ľudí tak to je taká zápletka a la Power Rangers
stvrta seria je zatial uplne maximalne genialna...minimalne stvrta seria ma brutalne stupajucu tendenciu a to hlavne kvoli tomu ze jednotlive diely uz nie su robene epizodnym stylom...kazdy diel, novy duch..s04e03 vysvetluje uvodnu scenu z pilota...vyborne zatial
mirak2 napísal:stvrta seria je zatial uplne maximalne genialna...minimalne stvrta seria ma brutalne stupajucu tendenciu a to hlavne kvoli tomu ze jednotlive diely uz nie su robene epizodnym stylom...kazdy diel, novy duch..s04e03 vysvetluje uvodnu scenu z pilota...vyborne zatial
tak zacal som to pozerat od zacitaku vlastne som videl len prvu seriu..ale pozeram to este raz..a strasne ma to bavi..hlavne zaciatok druhej ma velmi potesill..somzvedavy na 3 a 4 seriu..ale vyborny serial
som ani nevedel ze tu takato tema je ...
perfektny serial, prve casti som videl este na markize ekd to davali cez prazdniny v noci ale teraz to spoluziak zacal tahat a kukavam snim ked sa objavim an izbe a akurat pozera. 4. seria je riadna zatial. na seriali sa da dobre zasmiat ale aj skoro posrat obcas
ja mam odkukane 3 serie - nemozem povedat kriveho slova na ten serial... az na obcasnu nevyrovnanost dielov... kazdopadne ma to vtip, akciu, obcas cloveka aj zamrazi... cakam kedy vyjde 4. seria v DVDripe nech to stiahnem a kuknem