zverejnovanie mojich fotiek bez mojho suhlasu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
LacoTT
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

zverejnovanie mojich fotiek bez mojho suhlasu

Príspevok od používateľa LacoTT »

caute , mozno je to nezvicajny problem ale ozaj sa mi to teraz stalo
kamarat mi pise ze ci mi nesibe ze som gay ked som v jednej znamej gay zoznamke prihlaseny , ja som vobec nechapal ktora bije tak mi dal tu stranku a nick a bol som tam a su tam moje fotky nahadzane a tak
neviem co mam robit ale dost ma to stve ale chcem aby to odtial zmizlo a ze to uz skoro rok tam je ten profil zaregistrovany
diky za rady
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

No tiez som mal podobny problem, riesil som to vyhrazanim :D zabralo,, ale ked nevies kto to tam dal tak neviem neviem skus kontaktovat administratora toho webu. Ked to nezabere treba s nim nadviazat kontakt,, nejak zistit IP, najst si dotycneho... Ale skus napisat adminovy toho webu.. asi najrozumnejsie riesenie podla mna.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Presne tak, treba to riesit s adminom. Taka tema tu uz niekde je, ale tam islo o fotenie na diskotekach a naslednom zverejnovani na webe dja. Napis slusny mail spravcovi zoznamky a nemal by mat problem so stiahnutim tvojich fotiek z webu.
//ano, presne tu :)
btw avatar s Lebowskim bol lepsi :)
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

[OT]nie som si isty, ci kamarat je skutocne ten pravy, ktory by ti mal nadavat do gayov, vzhladom k tomu, ze tie fotky nasiel v gay-zoznamke ON :lol: [/OT]

GothaR zrejme myslel tuto temu :)
Napísať odpoveď