kamarati vs. baba
kamarati vs. baba
Akurat vcera sa mi stala tato vec ktoru vam tu sem idem opisat....dlhsiu dobu trvaa ze sa na mna namotavaju baby a proste chcuu so mnou riesit a mat njeco...a nje je ich malo....aj v tomto obdobii je jedna z ktorou sme boli vcera vonka ako partia aj....hadzali sme po sebe pohlady a trvaa to uz nejakyy cas takee namoty aj na nete aj vonka...vcera uz aj doslo k akeemusi pusinkovaniu cize nieco tam aj zaciiina pomaly...citim k nej njeco....noo potom ako som dosiel domov mi napisal kamarat na nete ze jeho njeco velmi serie a je mu to traapne napisat mi to....je mi to faakt ze skvelyy kamarat na ktoreho nedaam dopustit...no nastal v mojej hlave zmetok ked mi napisal na rovinu ze on zavidi mne ze ako sa na mna baby namotavaju aj ked nechcem aa ze jemu sa v tomto nedari ale ze to nemam brat zle len ze ho to serie a ten pocit maa takyy a nevie preco tak rozmysla...a potom este jedna vec ktoraa ho srala je za tu babu s ktorou sa ja namotavam ze on ju obdivuje ale ze on by si ju ziskal nevedel ale vidi ako je ona na mna zmotanaa...cize mi opisal to ze mi zavidi vztahy aj ked je to pre neho veelmi traapne a ja som nevdel zavriet uusta potom....a nwm co maam teraz robit...ako sa snim o tomto porozpravat...pretoze mi na nom zalezi...poradte....

Re: kamarati vs. baba
No tak to neviem ako by som ti poradil, kedze na teba baby letia. Ale ak sa ti dievca velmi paci, ci uz vyzorovo, alebo povahovo, tak neber do uvahy to, ze ju chce niekto iny. Nesmies sa toho vzdat kvoli lutosti z toho, ze ju chce niekto iny. Prosto si to s nim vydiskutuj, povedz mu, ze ju chces a neries okolnosti. On to pochopi a nadalej zostanete priatelia (aspon myslim, ved preco by sa niekto znenavidel kvoli dievcatu?)Westt napísal:Akurat vcera sa mi stala tato vec ktoru vam tu sem idem opisat....dlhsiu dobu trvaa ze sa na mna namotavaju baby a proste chcuu so mnou riesit a mat njeco...a nje je ich malo....aj v tomto obdobii je jedna z ktorou sme boli vcera vonka ako partia aj....hadzali sme po sebe pohlady a trvaa to uz nejakyy cas takee namoty aj na nete aj vonka...vcera uz aj doslo k akeemusi pusinkovaniu cize nieco tam aj zaciiina pomaly...citim k nej njeco....noo potom ako som dosiel domov mi napisal kamarat na nete ze jeho njeco velmi serie a je mu to traapne napisat mi to....je mi to faakt ze skvelyy kamarat na ktoreho nedaam dopustit...no nastal v mojej hlave zmetok ked mi napisal na rovinu ze on zavidi mne ze ako sa na mna baby namotavaju aj ked nechcem aa ze jemu sa v tomto nedari ale ze to nemam brat zle len ze ho to serie a ten pocit maa takyy a nevie preco tak rozmysla...a potom este jedna vec ktoraa ho srala je za tu babu s ktorou sa ja namotavam ze on ju obdivuje ale ze on by si ju ziskal nevedel ale vidi ako je ona na mna zmotanaa...cize mi opisal to ze mi zavidi vztahy aj ked je to pre neho veelmi traapne a ja som nevdel zavriet uusta potom....a nwm co maam teraz robit...ako sa snim o tomto porozpravat...pretoze mi na nom zalezi...poradte....![]()
nechapem aky s tym mas problem... sak mu povedz ze za to nemozes a hotovo... ved hadam nieje uplny debil... to musi pochopit... a to ze tebe je ho luto alebo co... tak mu povedz ze nech sa neboji, ze aj na neho to raz pride a ta baba bude stat zato... ze radsej mat naozajstnu lasku a pockat si na nu ako ich mat 200 a ziadnu poriadne nelubit...
hahaha tak toto hej a urcite nepis nje lebo ma to serje a takto pisu male detickySchYzo napísal:toto mi pripada ako "problemy" malych deciek, aj podla tvojho prejavu ti tipujem vek na 13-15 rokov. takze tvojmu kamosovi porad ze nech jej kupi lizanku to isto zaberie...![]()
/edit: a pre boha uz prestan tolko aaaa eee iiii pisat jak imbecil
boze co tam rjesis ak je to tvoj dobry kamarat tak aj by som mu to nepravil ked sa na teba lepi kopa bab tak jednu snad pretrpis nje???
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ades: preco myslis? Mna v tom veku 14-15 rokov tiez sralo ze kamarat mal co dva tyzdne novu a ja nic, ale potom som si uvedomil, ze mi to vlastne vobec nechyba. O nejaky cas dospel aj on a teraz ma uz vyse roka trvajuci dobre fungujuci vztah (ale to len tak mimo).
Za ten cas sme boli kamaratmi a stale sme.
Za ten cas sme boli kamaratmi a stale sme.