Jancuk napísal:Ak dobre rozmumiem cches dat namiesto 300 watt zdroja 350 tak to bi nemalo nic sa stat ale abi boli rovnake napr ak mas atx tak daj aj druhy atx
Ja ho chcem vymenit preto ze mi piska zdroj a nwm preco nwm kde to zistit asi je to trafo ale nwm to na 100% ale on piska aj ked je vypnuty pc
no tak bude asi nejak vadny a aj ked sice PC vypnes tak prud je v nom stale skus vypnut ten vypyinac co je na nom vzadu ci to bude aj potom robit aj ked pochybujem.mne takto piska sice nie moc nahlas ale piska adpater na notebook ked sa dlhsiu dobu nabija
aj mne piska Fotron 400W od novoty tusim.. uz ma dva roky a stale to iste.. je to ok , to budu kondiky.. samozrejme pocas chodu PC neni pocut, az ked je vypnuty tak jo.. mierne
Šu-Do napísal:aj mne piska Fotron 400W od novoty tusim.. uz ma dva roky a stale to iste.. je to ok , to budu kondiky.. samozrejme pocas chodu PC neni pocut, az ked je vypnuty tak jo.. mierne
Asii budem teda muset kupit new zdroj
//autoeditácia príspevku ( 04 Oct 2008, 15:52 )
a neviete ako zohnat office
podla mna je jedno ci je ATX alebo ATX 2.2 !
Niektore novsie zdroje maju kompatibilitu aj so starymi PC !
Napr. NAPAJANIE DOSKY je 20 pin a zdroj ma 24 pin ale je k tomu redukcia na 20 PIn , takze bude pasovat.
Šu-Do napísal:aj mne piska Fotron 400W od novoty tusim.. uz ma dva roky a stale to iste.. je to ok , to budu kondiky.. samozrejme pocas chodu PC neni pocut, az ked je vypnuty tak jo.. mierne
Len doplnim, ze piskat moze aj cievka. S cievkammi sa to da vyriesit, s kondikmi nie uz tak jednoducho. Samozrejme, problem to neriesi.