2 problemy s forom

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

2 problemy s forom

Príspevok od používateľa seth82 »

1. Uz asi tyzden mi forum vyhazduje divnu chybu pri vkladani priloh. Kazdy raz, ked sa snazim vlozit nejaky obrazok a odoslat post (splna vsetky podmienky), tak FF mi vyhodi ''posting.php hotovo'', pricom stranka ja prazdna a samozrejme post sa na fore nezjavi. Ked som to skusal na IE a Opere, vyhodilo mi iba HTTP 500 - Vnutorna chyba servera. Neviem cim to je.
2. Ked som prihlaseny doma na PC a postnem nieco, presuniem sa do prace, tam som prihlaseny tiez, ale z inej IP, tak mi vsetky moje posty ukazuje ako nove, a vsetky temy, ktore som prezrel doma, ako neprezrete. Robi to samozrejme aj naopak - teda doma vidim vsetko co som uz pozeral ako postol ako nove prispevky. Robim chybu niekde ja, alebo je to niekde inde?
KTHX.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

1. Chyba sa uz riesila ... Pri snahe nahrat vacsi obrazok ako cca 3000x2000 padne Apache server.
Staci zmensit obrazok na 2000x1500 a vsetko bezi v pohode

2. Chyba je sposobena Chybajucimi Cookies. na 1. PC sa ti do Cookies ulozi ktore temy si uz videl a co si robil. Na druhom chybaju tak sa vrati nejaku dobu dozadu a tym ti zobrazi vacsinu prispevkov neprecitanu.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

2. Ak sa vždy na oboch PC odhlásiš, malo by to fungovať normálne.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

okay, kthx obom, mozte lock.
Napísať odpoveď