No tak to nemas pravdu, podla mna je obrovsky rozdiel medzi CS a TF2, pripadne HL2 DM. DoD som nehral, tak neviem porovnat, ale tiez to asi nebude iba CS s inymi skinmi a mapami.Sheep napísal:Vsetky tieto hry su modmi na HL cize je mozne ich hravat aj sucasne pretoze sa v podstate toho vela nezmeni.
co hravat ??
Tieto hry niesu od seba tak odlisne zeby ste museli stale hrat len jednu aby ste mali velky skill. Ja hraval sucasne CSko aj HLDM, TF som moc nehraval ani DOD ale zase som aj dost hral DMC a to pokracovalo aj potom co vysla HL2. V podstate v FPSke HL alebo jeho modom ide hlavne o aim a ten mate vsade rovnaky ci sa jedna o HLDM alebo CS. Ano je jasne ze v CSku strielate pocas behu nepresnejsie ako v DM. Ale v podstate je to stejna hra, interface, ovladanie, ine su mapy, modely a rezim hry(assault, defusion, CTF, Team DM) ale v principe hry sa nic nemeni a stale hrate stejny HL
. Cize ak niekto je drsny DM a zapne po dlhom case CSko nemal by mat nejaky velky problem.
sheep: s CS to tak vobec nie je, ja som hral asi mesiac TF2 (predtym som bol v CS celkom dobry) a potom som skusil znova CS. Vysledok? Neustale som strielal neprerusovane=nepresne, narazal som do vlastnych(v TF2 cez spoluhracov prejdes, do nepriatela narazis) a ked som mal malo zivota, tak som hladal lekarnicky a volal medica...
CS je CS, snazi sa byt realne a uz len preto je nezlucitelne s cimkolvek ako je TF2 alebo HL DM.
CS je CS, snazi sa byt realne a uz len preto je nezlucitelne s cimkolvek ako je TF2 alebo HL DM.
-
L.A.M.E
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
100% pravdy.....GothaR napísal:sheep: s CS to tak vobec nie je, ja som hral asi mesiac TF2 (predtym som bol v CS celkom dobry) a potom som skusil znova CS. Vysledok? Neustale som strielal neprerusovane=nepresne, narazal som do vlastnych(v TF2 cez spoluhracov prejdes, do nepriatela narazis) a ked som mal malo zivota, tak som hladal lekarnicky a volal medica...
-
Royalflush
Guru wannabe