Creative zen x-fi vs Creative zen

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
j.mihi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Creative zen x-fi vs Creative zen

Príspevok od používateľa j.mihi »

Chcel by som vedet ktory z tychto playerov sa podla vas viac oplati..
Creative ZEN X-Fi alebo Creative ZEN?
Nejake porovnanie co sa tyka kvality zvuku.. Nazor na Xtreme Fidelity.. Pripadne nejaky podobny produkt cenovo vyhodny prehravac..
Alebo mozno co si myslite ze ktory variant sa najviac oplati (vzhladom na nejaky cenovy vyvoj na trhu): 8, 16, alebo 32GB?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Takmer vzdy sa najviac oplati najvacsia verzia co sa tyka pomeru kapacita/cena. Vzhladom na "vyvoj trhu" sa neoplati nic, pretoze trh s elektronikou cenovo dlhodobo klesa, cize pockas pol roka a mas to za polovicu.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

display maju rovnaky jediny rozdiel je wi-fi, co eviem ci vyuzijes, takze ja by som isiel do klasickeho Zenu a za prachy co stoji XFi by som kupil viac pamete
j.mihi
Light Star
Light Star

A co Xtreme Fidelity? Je to dobra vec?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

j.mihi napísal:A co Xtreme Fidelity? Je to dobra vec?
stym skusenost nemam na nete som sa docital ze to v povodnej verzii zvuk przni a ked sa updatne firmware ze to tomu naozaj nieco prida, ale podla mna je to uz zalezitost pre audiofilov :P ak to chces pocuvat cestou do skoly/prave v buse alebo vlaku kde mas kopu rusivych prvkov neviem ci to postrehnes, ak to beres ako prehravac na doma, na relax kde chces v klude vychutnavat hudbu tak by som nad tym uvazoval...treba si proste urcit priority :wink:
j.mihi
Light Star
Light Star

No jasne, som audiofil :D . No tak ne.. Ale keby som bol funguje to? Povedzme ze by mohol povedat niekto kto s tym ma skusenosti...
A co sa toho wifi tyka, je to vlastne to iste ako to co mam na mobile (E51), alebo to ma aj nejake vysielacie schopnosti?
No a inak potom by sa dalo pripadne to spravit tak, ze stiahnut cez wifi do mobilu na kartu nejake subory, a potom tu kartu prestrcit do zenu? Teda,myslim to tak ci to zvlada ten mobil.. Netreba na to nejaky soft? Nejaky soft do mobilu co vie nejak spracovavat tie subory z wifi, ne len net.. Len sa pytam, nemam to totiz ako vyskusat lebo nemam wifi vysielac... To je len aka teoreticka otazka pre buducnost mimo temu..
Napísať odpoveď