Chcel by som vedet ktory z tychto playerov sa podla vas viac oplati..
Creative ZEN X-Fi alebo Creative ZEN?
Nejake porovnanie co sa tyka kvality zvuku.. Nazor na Xtreme Fidelity.. Pripadne nejaky podobny produkt cenovo vyhodny prehravac..
Alebo mozno co si myslite ze ktory variant sa najviac oplati (vzhladom na nejaky cenovy vyvoj na trhu): 8, 16, alebo 32GB?
Creative zen x-fi vs Creative zen
stym skusenost nemam na nete som sa docital ze to v povodnej verzii zvuk przni a ked sa updatne firmware ze to tomu naozaj nieco prida, ale podla mna je to uz zalezitost pre audiofilovj.mihi napísal:A co Xtreme Fidelity? Je to dobra vec?
No jasne, som audiofil
. No tak ne.. Ale keby som bol funguje to? Povedzme ze by mohol povedat niekto kto s tym ma skusenosti...
A co sa toho wifi tyka, je to vlastne to iste ako to co mam na mobile (E51), alebo to ma aj nejake vysielacie schopnosti?
No a inak potom by sa dalo pripadne to spravit tak, ze stiahnut cez wifi do mobilu na kartu nejake subory, a potom tu kartu prestrcit do zenu? Teda,myslim to tak ci to zvlada ten mobil.. Netreba na to nejaky soft? Nejaky soft do mobilu co vie nejak spracovavat tie subory z wifi, ne len net.. Len sa pytam, nemam to totiz ako vyskusat lebo nemam wifi vysielac... To je len aka teoreticka otazka pre buducnost mimo temu..
A co sa toho wifi tyka, je to vlastne to iste ako to co mam na mobile (E51), alebo to ma aj nejake vysielacie schopnosti?
No a inak potom by sa dalo pripadne to spravit tak, ze stiahnut cez wifi do mobilu na kartu nejake subory, a potom tu kartu prestrcit do zenu? Teda,myslim to tak ci to zvlada ten mobil.. Netreba na to nejaky soft? Nejaky soft do mobilu co vie nejak spracovavat tie subory z wifi, ne len net.. Len sa pytam, nemam to totiz ako vyskusat lebo nemam wifi vysielac... To je len aka teoreticka otazka pre buducnost mimo temu..