PC mi zacal nejak blbnut ako keby stratil vykon napr, CS 1.6 mi seka . aj dalsie hry ktore by mali ist v pohode
aj pri nacitavani programov to citit , preintaloval som windows, ale nijaky rozdiel stale toto iste ....Pls poradte co s tym
moja zostava
pentium4 2.8Ghz
1.5 G ram
geforce 7300Gt 256mb
problem s Pc
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
skus zalohovat vsetko z disku a preformatovat ho,alebo sprav defragmentaciu disku cez noc a uvidis ci sa nieco zlepsilo alebo nieAntichrist napísal:PC mi zacal nejak blbnut ako keby stratil vykon napr, CS 1.6 mi seka . aj dalsie hry ktore by mali ist v pohode
aj pri nacitavani programov to citit , preintaloval som windows, ale nijaky rozdiel stale toto iste ....Pls poradte co s tym
moja zostava
pentium4 2.8Ghz
1.5 G ram
geforce 7300Gt 256mb
//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2008, 0:02 )
SeXy napísal:Pravdepodobne ti odchadza processor/pamet
Defragmentovat disk po reinstalle moc zmysel podla mna nema, ale skusit to samozrejme moze. Mozno by som skusil stiahnut UBCD a pozriet sa ci je v poriadku disk. Pripadne pamate, ale to neviem, ci by sa takto prejavovalo.INDIGOcorp. napísal:
p.s.; Vlastne je asi zbytocne stahovat 700MB ISO, ked staci na stranke vyrobcu disku si najst utilitu na otestovanie disku.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ze by mala defragmentacia nejaky vplyv na rychlost PC, tak o tom povedat nemozem, mozno keby sa dva roky pouzival, tieklo by datial vela, vela suborov, tak je to ine, ale takto asi nie.
pato83: Pisal, ze preinstaloval Windows, ale to neznamena, ze ten disk naformatoval
Chyba moze byt tiez v ovladacoch alebo nieco podobne, mozno zabudol ovladace k chipsetu alebo co, grafika, ma stare ovladace...
pato83: Pisal, ze preinstaloval Windows, ale to neznamena, ze ten disk naformatoval
-
Antichrist
Medium Star