zadechtovany komin
zadechtovany komin
da sa zadechtovany komin vycistit chemicky alebo iba mechanicky a ako dakujem
Je na to take zariadenie, sklada sa z oceloveho lana na konci je nieco ako drotena kefa okruhleho tvaru, dost velka a pod nou je zavesena kovova gula, tazka
Vyjdes na strechu hodis do komina a vytiahnes a par krat to zopakujes a potom uz len zo spodu vycistis humus co ti toto zariadenie zoskrabalo zo stien komina.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
a odporucam si zabezpecit vsetky otvory ak mate kachle, nestaci len zavriet dvierka.....tie sadze sa ti roz**bu po celom dome a budes to musiet umyvat a to neni ako ked utieras prach. Takze tam daj mokru handru a nech to niekto drzi tie dvierka. Chemicky sa to cistit neda(aspon o tom neviem, neviem si to ani predstavit), to neviem ako si myslel.
my kurime cisto len drevom uz niekolko rokov a zrovna minule sa otec rozhodol vycistit komin, po niekolych rokoch tam toho bolo fakt dost, boli tam take useky, ktore ani gula neprerazila na prvy krat a muselo sa to prerazat viac krat
ano aj ja som si to vsimol, v nutri kotla to sa to tak leskne ale ci sa to lepi som neskusal
myslim, ze je to vsetko normalne a v norme
ano aj ja som si to vsimol, v nutri kotla to sa to tak leskne ale ci sa to lepi som neskusal
myslim, ze je to vsetko normalne a v norme
Re: zadechtovany komin
Kefou by si sa namakal ako kôň pokiaľ ideš odstrániť decht
Najlepšie je komín vyfrézovať. Frajeri to spravia za deň, lepšie firmy si po sebe aj upracú a máš po probléme a je to kvalita. Chceš odporučiť firmu? Ja som využil týchto: http: sú ale z dolného kubína, tak neviem odkiaľ si ty. Mne za výjazd neúčtovali nič, lebo som takisto z DK ale pokiaľ si asi z inakadiaľ, možno si budú pýtať niečo naviac. Neviem...