Cawte. Ked si chcem zapnut tie online widget tak mi pise aby som zadal niaky registracny kod CD. Neviete co to je? Skusal som tam dat ten ktory som zadaval pri instalacii ale nefunguje. Originalku tejto hry nemam. Moze to byt v tom?
bodo07 napísal:Cawte. Ked si chcem zapnut tie online widget tak mi pise aby som zadal niaky registracny kod CD. Neviete co to je? Skusal som tam dat ten ktory som zadaval pri instalacii ale nefunguje. Originalku tejto hry nemam. Moze to byt v tom?
Ak nemáš originál hru tak s ostatnými môžeš hrať len cez sieť Hamachi.
- eXo - napísal:bieda ?? co tym chces povedat tato fifa je super a na 100% lepsia ako pes byma zaujimalo ci si to hral a kolko si to hral
Ako vies ze je lepsia nez PES09, ktory este nevysiel ked uz ta tak zaujima ci on fifu hral. Zatial vsak vzdy bol PES lepsi, ale tak uvidime no, mozno to pokazia tento rok
Minimálne požiadavky:
2.4 GHz CPU
512 MB RAM (Vista - 1 GB RAM)
128 MB DirectX 9.0c Compatible 3D grafická karta
DirectX 9.0c kompatibilná zvuková karta na 800*600 pojde
blazer napísal:Ako vies ze je lepsia nez PES09, ktory este nevysiel ked uz ta tak zaujima ci on fifu hral. Zatial vsak vzdy bol PES lepsi, ale tak uvidime no, mozno to pokazia tento rok
kukal som hodnotenie dema a porovnal som to s fifou .. ale nebudem robit uz ziadne zavery pockam kym to vyjde a stiahnem
zdar, je v sezone Be A Pro v dalsich sezonach aj liga majstrov alebo uefa pohar ?? a ako je to tam s postupovanim z druhej ligy do prvej, je to v be a pro ? dik
OKO napísal:POJDE MI TO KED MAM: AMD SEMPRON 2400+ 1.66 GHZ 512MB RAM
nepojde ti to, kedze nemas graficku kartu, ono to totiz vyzaduje aj graficku kartu, a mas celkom malo ramky... pojde ti to uplne na <>... a kedze nemas VGA tak ti to ani nespusti
- eXo - napísal:bieda ?? co tym chces povedat tato fifa je super a na 100% lepsia ako pes byma zaujimalo ci si to hral a kolko si to hral
ja si tiež myslím ze je to bieda,teda všetky športové hry od EA je bieda,ako som povedal,menia iba obal škoda sťahovať a nie ešte kupovať ale šak vec názoru,ak sa ťi páči tak to je tvoja vec
ale väčšine ludí sa určiťe nepáči
no tak ako som bol z toho ovladania s mysou nadseny, tak som uz teraz sklamaný... ono to stoji tak za staru belu. Sice sa da sem tam pekne klučkovať aj solo cez cele ihrisko, ale ubranit potom superovu akciu, tak to je o nervy. Hraci bez lopty sa hybu jak drbnuty...
blazer napísal:Ako vies ze je lepsia nez PES09, ktory este nevysiel ked uz ta tak zaujima ci on fifu hral. Zatial vsak vzdy bol PES lepsi, ale tak uvidime no, mozno to pokazia tento rok
po pár hodinách pri deme pes09 si myslím, že nebude pokazené nič