procesor : athlon 2500 , 1.05 Ghz
graficka karta : NVIDIA FX 5200
a ako to mam pretaktovat ---- a grafika to nerobi ?? ja mam grafiku NVIDIA fx 5200Šu-Do napísal:u mna default 2500+ = 1.84Ghz
to mam robit v programe alebo v biose nwm poradte plssss:((vrtulnik napísal:a ako to mam pretaktovat ---- a grafika to nerobi ?? ja mam grafiku NVIDIA fx 5200
: Nemohli by ste mi nejak poradit ako to mam pretaktovat : Dakujem![]()
a je na to program ?? ale to sa robi v biose ?-- chcem to najslahsie al mne asi staci na 1.7 - 1.8 Ghzjimmy_xp napísal:no nikto to nece dodrbat...ale dost casto sa to podari zial, zakon schvalnosti, kamosovi som tiez pretaktovaval lebo ma Athlon 3000 abo tak nejak a siel na 1,7G co sa mi zdalo malo,tak som zmenil FSB a vuala, komp nenastartoval
dpc to je takze v biose sa velmo necchem hrabatjimmy_xp napísal:su na to aj programy,ale standardne sa to robi v biose - cpu fsb nastavis na 133MHz...ked sa mylim prosim opravte ma,lebo ja mam na svojom Athlone 1700+ku 133FSBcko
ale ekd taktujem ttak sa zvisi telota ne ? ale ked mam 1.05 Ghz cca 78°C a ked to dam na 1.8 tak mi to zhori ale nwm ci to ukazuje presne ja mam an to program vola sa EVERESTvrtulnik napísal:dpc to je takze v biose sa velmo necchem hrabatlebo doje*** co sa len da v biose som bol len ekd som instaloval windows
a mohol by si mi povedat aky to je program ? THX
a neprehrieje sa mi lebo uz som na pc cca 1,5 hod. a mam 75 - 80°C