dobi235 napísal:aj pred tym trocha hucal ale ne az tak moc...a comp ma 2 a pol roka..
no ak si pc za toho 2 a pol roka vobec necistil od prachu tak sa ani potom necudujem...bud ho skus vycistit a premazat ako uz spominal jimmy_xp alebo si kup novy chladic. ..... este jedna otazocka ..nezacal sa od vtedy, ako ti zacal hucat ventilator, aj viac prehrievat CPU?
kup si WD 40. ja som si najprv sparatkom nahrubo vyskrabal prach, potom povysaval a potom som tam strekol tento olej, odvtedy mi to prestalo vrcat a pohoda. to iste som spravil aj na GPU aj na zdroji, takze mam docasne klud bez toho aby som vsetko rozoberal
odporucam cistit kompresorom cim silnejsi tim lepsie len si chyt ventilator aby sa nekrutil lebo moze zhoriet....a este mozes dat dole otacky to z hlukom tiez pomoze len ktovie ako sa to odrazi na teplote CPU
caesar1987 napísal:ano a odleti ti cela zakladna aj s pc
dnes si zalozil ucet a mas tu uz 15 spamov.
aj ja to cistim s kompresorom, ucinnejsia metoda asi neni ... sa ti ani neoplati do toho drbat s olejmi a podobne... za smiesne peniaze mas novy ventilator, resp. chladic
sorry ze sa miesam do temy, ale mne huci ventilator na NB, od prveho tyzdna, co som ho kupil...v zaruke este je...ma ho ist reklamova, alebo sa s tym da nieco robit?