19palcové CRT
19palcové CRT
Zdravím, oplatí sa mi ( zadarmo ) zobrať 19 palcový CRT ( teraz mám 17 palcov ) . PC využívam na hry, mám grafiku X1950XT a hrávam na rozlíšení 1280x1024. Budúci rok na 100% kupujem LCD 22´ ale samozrejme s novou grafickou. Preto sa pýtam, keby zoberiem tú 19-ku CRT, aké rozlíšenie by to mohlo mať ? Údajne je to nejaké LG, nič presné neviem. Ale moja grafika na súčasné hry sedí na 1280x1024. Takže keby chcem znížiť na tom monitore rozlíšenie ( v hre ) , vyzeralo by to dosť zle ?
A cim viac Hz, tym lepsie. Ja som minule skusal na CRT zapnut 60Hz a skoro mi vypadli oci
Je to velmi neprijemne pre kazdu cinnost vykonavanu na pocitaci.
Kedysi ked som mal este 14" monitor, tak som bol na tych 60Hz zvyknuty(mal som ho 7 rokov), ale teraz uz pod 75Hz ist nemozem. Clovek si proste lahko zvyka na lepsie
Dokonca ked prejdem z lcd na 85Hz CRT, tak ten rozdiel citim, ale rychlo sa prisposobim a je to ok.
Kedysi ked som mal este 14" monitor, tak som bol na tych 60Hz zvyknuty(mal som ho 7 rokov), ale teraz uz pod 75Hz ist nemozem. Clovek si proste lahko zvyka na lepsie
Dokonca ked prejdem z lcd na 85Hz CRT, tak ten rozdiel citim, ale rychlo sa prisposobim a je to ok.