Diablo II LoD chyba

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Diablo II LoD chyba

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Cafte. Stala sa mi zase takato vec a uz ma to hneva. Mam DIABLO II LoD a tak ma napadlo ze by som si to zahral. Tak som to nainstaloval vsetko crackol a hra isla normalne. Ale potom som si kukal na nete veci ktore pridava patch (myslim nejake veci ako zbrane brnenia...) a tak som si ho stiahol. Je to verzia 1.12a . A d vtedy mi uz ta hra nejde. Ja neviem ci ju mam preinstlovat a hrat to s povodnym patchom ktory bol v instalacke (1.07) alebo sa da aj toto nejako spojazdnit? LEbo nejde to a vyhodi toto (vid. priloha)

Dakujem krasne za vsetky rady a budem vdacny ak to pojde vdaka vam!!! :) (inak kazdemu pojde k+ kto da aspon trosku mudru odpoved)
Prílohy
diablo 2 error.jpg
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Len taka otazka ale niesom isty netreba nahodou este raz cracknut hru ked davateoficial patch ? nehadam sa ak nemam pravdu sorac
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

netreba. Ked som dal este raz crack tak to ani nespustilo takze hodilo chybu taku ze ten proces isiel a nedalo sa do neho prepnut. A okrem toho tento patch ma uz taku vlastnost ze pri hrani nepotrebujes CD cize ma v sebe ako keby crack...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nemal by si 1.12a instalovat na cistu verziu LOD? Pretoze pises, ze si to instatlil uz s verziou 1.07...
Ale najskor skus zmenit video mod z 3D na Direct Draw. Musis spustit video test a potom vyber 2D, toto zvyklo ludom pomoct. Inac tuto chybu Diablo vyhadzuje vtedy, ked hra sama nevie identifikovat, co sa presne stalo a preco to krachlo.
Este sa samozrejme uisti, ci si administrator na danom pc (hoci si myslim, ze si)...Niektori dokonca tvrdia, ze na XP je to sposobene SP2.
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Je to na verziu 1.07 z prosteho dovodu a to takeho ze instalacka je priamo taka verzia... A ano som admin kedze je to len moj comp. Neviem kuknem to dakujem :)

//edit: Takze co sa stalo .Nejde to stale. Vidim ako jedinu moznost len tu ze preinstalujem to a budem hrat bez patchu kedze to nejde :( Ale ja uz nchapem preco kedze kazdemu to ide ale len mne zase nic :( (ale dam k+ aj za snahu seth82 a este aj Jancuk. Lenze aj tak by som este potreboval pomoc ak niekto vie. Dakujem )

A inak mam Windows Vista 32-bit SP1
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

este to skus spustit v rezime kompatibility Win XP. Inac zaujimave, ze ti to nepomohlo, pretoze prepnutie do direct draw pomohlo 90% obcanov s rovnakym problemom...Dalsia zaujimava vec je ten patch, pretoze original instalacka patchovana od kupy predsa nie je...Ja mam original aj D2 aj LOD a vsetko je 1.00, patche si vyberam az potom...Tak neviem, skus si zohnat nejaku cistu kopiu (predpokladam, ze original nemas a nechces) originalnych CD, a potom to skus nainstalit. Inac, ved ked si zalohujes savy, tak by to nemal byt az taky problem, instalacia LOD vo Full mode trva zopar minut...
Napísať odpoveď