MX1000 bluetooth

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
ferooo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

MX1000 bluetooth

Príspevok od používateľa ferooo »

rozmyslam nad kupou tejto mysky ale jedno stale neviem...ako je to s prijimacom? niekde som nasiel, ze na fungovanie je treba mat prijimac, teda dokovaciu stanicu, napojenu na pc. Ale ked je to "bluetooth" myska, tak by mohla komunikovat aj s bluetooth v notebooku bez zapojeneho prijimaca, ci nie? chcem ju k notebooku, preto sa pytam ako je to s tym prijimacom..
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

Táto myš má ako príslušenstvo dok ktorý sa pripája do PC cez USB a má zabudovaný aj adaptér ktorým sa myš dobíja.
ferooo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

to viem, ale.. bluetooh verzia tejto mysky dokaze pracovat s notasom aj bez dokovacej stanice?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skusim este raz a naposledy. MX1000 je velka mys a urcite nie je urcena pre notebook, ale pokial ju chces, tak je to uz tvoja vec. Myska je bezkablova, takze je to asi nieco co ty hladas. Ale k tejto myske mas zariadenie, ktore pripojis do USB, je to stojan (alebo dokovacia stanica ci ako to tu bolo oznacene) a to komunikuje s myskou + mys nabija. Ak by si chcel nieco take, tak potrebujes cordless reciver, cize male USB zariadenie, ktore by komunikovalo s myskou. Na to su vsak urcene rady V ci LX od Logitechu, napriklad LX6, LX7 ci V220..., z laseroviek su to V a VX, napr. VX Nano... Musis hladat mysku, ktore ma oznacenie notebook, to je to co potrebujes, ale nedokaze to komunikovat ako ty chces, je na to specialny prijmac, ktory sa dodava ku myske.
ferooo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

na velkosti nezalezi.. praveze by vacsia myska bola lepsia.
na nejakom fore, myslim ze notebookreview, som cital, ze bluetooth verzia sa da pouzivat s notasom co ma bluetooth a nie je pri tom treba dokovaciu stanicu, len na nabijanie... len teraz neviem kde to presne bolo, inak by som napisal dotycnemu, ako to teda je.
tu su obe, verzia bez bluetooth aj s nim:
Prílohy
IMG_6953-01.jpg
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Čítal som príspevky na Logitech fore a malo by to ísť aj bez tej stanice. Ale pre plnú funkčnosť by si mal mať pripojenú stanicu (recaiver).
Logitech FAQ MX1000 napísal:
Q: Can I use my MX1000 with another receiver?
A: Currently the MX1000 requires its own receiver for full functionality. You may connect it to another receiver; however, we do not recommend it because the SetPoint software may not correctly detect it and you will lose the possibility to program the buttons.
ferooo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

dik za tip.. cital som par tem na tom fore a z par prispevkov vyplyva, ze by to malo ist aj bez doku
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

.. samozrejme ze BT zariadenie si bezproblemov sparujes s akymkolvek pritomnym BT prijimacom, aj tym co mas v NB (pc).. BT je standard.. To je ako mat USBckovu mysku s nemoznostou ju pripojit k notebooku s USB portami, bez specialneho ExpressCard adaptera...
Napísať odpoveď