ahojte vsetci..
mam taky mensi problem napr. dnes som na icq niekto mi nieco napise a mne to nepride.. ale idem na icq o 3 abo 4 dni a ako sa prihlasim mi tam skoci to co mi pisali ludia pred 3 - 4 dnami.. neviem preco mi to tak robi a dost ma to aj serie.. takze ak by mi niekto vedel pomoct bol by som vdacny..
V nedelu som pisal kamaratke cez obed. Vecer jej pisem, ze co neodpisala a ona na to, ze jej nic nedoslo. Pritom oba klienty boli ICQ6.
V minulosti sa mi stalo tiez nieco take, tam bol klient Miranda, druha strana Miranda, QIP alebo aj ICQ6, opat to nedoslo. Bud neprislo mne nic alebo im. Vidim to na chyby na strane ICQ servera.
Mne dnes prisli spravy od siestich ludi zo vcera Predtym mi to nerobilo, ale teraz ma to celkom prekvapilo, no chyba je urcite na strane servera icq.
PS: Miranda
Sledujem tento jav v mojom pripade uz mozno rok, ale zvykol som si casom na to. Problem je, ze ked napise niekto s ktorym moc nepisem, tak vtedy je tazke vysvetlit, ze nic neprislo.
Minuty tyzden v utorok som v noci pisal styrom ludom, bola to dlha sprava, takze bola delena do viacej casti. Trom z nim vobec nic neprislo, stvrtemu prisla len jedna cast a tie dalsie nie. Mam Mirandu 0.8 build 22 s poslednym oficialnym ICQ Oscar J protokolom.
Asi sa nam tvorcovia ICQ snazia naznacit, aby sme cim skor presli k jabberu alebo MSN
Dokonca aj zoznam.sk zrusil spolupracu a uz ma vlastny komunikator na baze jabbera.
pippo: offline chodia, ale mne nedosli ani ked som bol online, teda niektore...a to je najhorsie
hojko: no ked sa budu taketo problemy hromadit, tak to vidim aspon na prechod k msn, lebo jabber zatial nema lama friendly klienta