Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
omg mas ty nejaky rebricek hodnot? je ti prednejsi image ako tvoje zdravie? dalej nebudem komentovat... (neviem sice kde zijes, mozno nejake lazy alebo co, ale okuliare uz davno nie su popolniky, ktore ti od vahy lamu nos. a prinajhorsom si kupis sosovky)viper1993 napísal:![]()
![]()
bol som u doktorky a robila mi preventivnu prehliadku a dala mi citat tie pismena, polovicu som nevidel
,oznamila mi debilnu spravu - budem nosit debilne okuliare
-
cORP.
Addict
ja prezmenu uvazujem nad okuliarmi cisto s estetickeho hladiska tj. nepotrebujem ich ale pacia sa mi hrante ramyades napísal:omg mas ty nejaky rebricek hodnot? je ti prednejsi image ako tvoje zdravie? dalej nebudem komentovat... (neviem sice kde zijes, mozno nejake lazy alebo co, ale okuliare uz davno nie su popolniky, ktore ti od vahy lamu nos. a prinajhorsom si kupis sosovky)
+nemam rakovinu uff
+mame s kafiatkom 2 roky
-nudim sa a som tu sam len na hojku ach
-
xH4wK
no je to OT ale , niekomu sa pacia okuliare niekomu sa nepacia a pouziva sosovky ... btw v dnesjen dobe su aj okuliare ktore na priamom svetle vyzeraju ako slnecne takze ani image si nepokazis ...
+napravil som co som pokazil pondelok u kolegine
+kupim si onedlho novu zvukovku
-este neprisla vyplata , do 10 ma dojst na ucet
+napravil som co som pokazil pondelok u kolegine
+kupim si onedlho novu zvukovku
-este neprisla vyplata , do 10 ma dojst na ucet
-
viper1993
Medium Professional
na lazoch nezijemades napísal:omg mas ty nejaky rebricek hodnot? je ti prednejsi image ako tvoje zdravie? dalej nebudem komentovat... (neviem sice kde zijes, mozno nejake lazy alebo co, ale okuliare uz davno nie su popolniky, ktore ti od vahy lamu nos. a prinajhorsom si kupis sosovky)
-
lekoklatik
VIP
veľké mínus. Zapojili mi včera net, aktualizoval sa mi nod a našiel nejakú pliagu. Niečo zmazal z system 32 súboru a teraz mi nejde komp. A procesor je zaťažený na 100% Myslíte že reinstal pomože?
(viem že toto nie je téma pomoc ale proste pisem ako ma to sklamalo a serie ma to)
+ konečne sme v škole začali pracovať tak trocha
- mám zlú náladu kvoli financiám. Musím si nájsť nejakú brigádu
+ dúfam že makanie na škole ma z toho vytiahne
+ konečne sme v škole začali pracovať tak trocha
- mám zlú náladu kvoli financiám. Musím si nájsť nejakú brigádu
+ dúfam že makanie na škole ma z toho vytiahne
nemyslim si ze tu ide celkom len o image, tiez nenosim okuliare a mam polky (snad sa to za ten cas nezhorsilo), a do z niekolkoych dovodov, nie ze by sa mi napacili ale zda sa mi to obmedzujuce stale ich strazit, davat dole vzdy ked hram futbal apod, vadia mi na nose (snad otazka zvyku ale nikdy som nemal rad ani len letne okuliare)ades napísal:omg mas ty nejaky rebricek hodnot? je ti prednejsi image ako tvoje zdravie? dalej nebudem komentovat... (neviem sice kde zijes, mozno nejake lazy alebo co, ale okuliare uz davno nie su popolniky, ktore ti od vahy lamu nos. a prinajhorsom si kupis sosovky)
keby som mal uz nejake jednotky tak by som tie okuliare vzal ale nadaval by som rovnako ako on
-zajtra biola pisomka
+ v piatok pisomka ale v tom je jeden taky maly trik...
- musim robit este projekt z ggr ale sto krat by som mal chut zahrat si dotu
+ celkom ok nalada, az sa cudujem