ee nepozrem... v tom case v ktorom to davaju som bud neni doma, alebo spimGothaR napísal:Ale no, nevrav, ze si nepozries aspon prvy diel
How I met your mother [spoilers]
No urcite to bude niekto nahravat a hodi na netŠu-Do napísal:ee nepozrem... v tom case v ktorom to davaju som bud neni doma, alebo spim
PS: Barneho blog v cestine, ja som to objavil az teraz
http://barney-stinson.blog.cz/
V anglictine sa mi to cele nechcelo nikdy citat...
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Tak ku 4x03 sa neda pisat inak ako bez spojlerov
Celkom zaujimavy diel plny zvratov (stahovanie Teda a Robin), som zvedavy, ako dlho to budu riesit, dufam vsak, ze nikto z hlavnej patice ludi neodide natrvalo. Tiez pochybujem, ze sa Ted na dlhsie odstahuje, takisto ako aj Robin. Utvrdzuje ma v tom aj to, ze je to zaciatok serie a ak by aj niekedy nejaky herec v seriali končí, tak končí na konci sezony
No uvidime, diel nebol az tak vtipny(ale aj tak sa dalo zasmiat, len stale mam pocit, ze je to pod priemerom prvych troch serii) ako skor zaujimavy a nadhodil zaujimave zapletky.
-
pinacolada
Guru wannabe
No to hej, uvod bol dobry, ale potom som sa uz velmi nebavil. A velka skoda je, ze viac nerozvijali pribeh okolo toho, ako isiel Barney po lesbickachmirak2 napísal:GOthar: nebol vtipny? to tedove tricko ma rozosmialo a nasledna hlaska dostala uplne..i'm gonna drop massive new jersey![]()
![]()
![]()
tento diel bol viac vazny lebo islo o podstatnu vec ale ta hlaska bol kill
//NAVYSE: teraz pozeram diel 1x10: The Pineapple incident a to sa neda porovnat, skoro v kazdej vete je nejaka vyborna hlaska
-
jin
VIP
Spoilerujem:
//t0m4s3 - to je taky problem to dat bielou farbou?Zajímavý diel -najviac ma asi dostal back-flip, čo (údajne) urobila Robin na tom bicykli. A vážne ma potešil pohľad, čo hodil Barney na konci na Robin po tom čo povedala, že ide do Japonska. Už som čakal, že 04X01 bol koniec toho, ako sa Barney zmotal, no zrejme nie. A takisto som zvedavý, ako dopadne Tedovo sťahovanie
-
Soviet
Darca
Kde vsade barney nehra http://www.youtube.com/user/sesamestreet?ob=4