na jednom pocitaci sa mi stala zaujimava vec ked sa zapina windows vse je ako ma byt ale ked kliknem na pouzivatela aby som sa prihlasil do windows tak mi na sekundu zobrazi plochu a hned ma aj odhlasi, budem to riesit reistalaciou windowsu ak nema niekto lepsi napad, to iste roby aj v nudzovom rezime, sa mi take nieco este nestalo ak je to vyrus tak uzasne zabavny sa niekto musel fakt nudit
//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2008, 18:55 )
nik teda nema taku zlu skusenost. ked sa snazi prihlasit ale ho to hned odhlasi? tak to teda preinstalujem , ked ziadne napady , co ine mi zostava
Safe mod bola prva vec co som skusal, tak to riesim vzdy ked sa stane nieco podobne, ale tento krat sa tam neda dostat ani v nudzovom rezime, takze spy bot alebo iny spyware ci antivir, nepouzijem nemam ako kedze sa nedostanem do widowsu, jedine keby niekto mal odvirovacie cd, ktore spusti widows priamo s cd a dokaze otvorit hdd, take nieco by malo byt aj na xp, take cd som mal na widows 2000 a pomohlo to vzdy, ale na xp nemam,
Ešte ma napadla jedna vec.. Ja by som spustil live CD linuxu napr. distribúcie Ubuntu, nainštaloval z repozitárov antivírus napr. ClamAV a spustil skenovenie na NTFS disky. Ale tu zrejme nepomôže nič len reinštal, nakoľko je to rýchlejšie a efektívnejšie.
Uz sa to tu riesilo, sam som na to nasiel dakde navod, ako na to. Ale zial to teraz neviem najst a vtedy to pomohlo. Ale celkom fajn napad vyzera ten s tym ClamAV.
reistal je najednoduchsi to ano, ale ja chcem skvor zistit ako do fixnut lebo nie vzdy sa da reinstal spravyt ked su nejake dvolezite data, celkom zaujimave napady nauzaj , aj ten posup,idem to skusit, inak to xpckove cd s predistalovanym anitvirakom nik nema? vie ze take nieco je , spusta sa to priamo s mechaniky sice to dlhsie trva ale na rozbity system virusami to je skvele, ja som mal 2000 ku windows takto to som vlasne uz spominal, sorry ze sa opakujem
//autoeditácia príspevku ( 06 Oct 2008, 20:23 )
ja som to vyriesil inym sposobom fungovalo to mam rozdelene disky na c , d, a este dalsi g ale to je druhy cez pci adapter na satu, na d cko som nainstaloval druhe xp naistaloval a dal odstranit spyware naslo tam dost bordelu v systeme 32, tento sposob je dost neprakticky , keby boli data na D cku ale ja mam vsetko v G tak to fungovalo a nestratil som ziadne data, potom som uz len naformatoval cez to prve xp ten disk D , a ide to s jednym windowsom zas, trosku divoky sposob ale slo to aj takto, ten sposob mi nejako nesiel co som cital v tom postupe, bud som to nerobyl spravne alebo to bolo nieco ine, co som mal v systeme ja